Şimdi Ara

yapılacak ilk şey ALEX E jubile yaptırmak......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın yapılacak ilk şey bence alex e jubile yaptırmak olmalı.başka hicbir şey öncelik degildir.

• Ciddi ciddi ilk iş olarak aklına bu mu geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Ciddi ciddi ilk iş olarak aklına bu mu geliyor?
    senin anliyacagini zannetmiyorum.yorum yapmana gerek yok.
  • Anlıyorum anlamasına. Ayrıca , bence de Alex'e jübile yapılmalı ama ilk iş olarak bence daha önemli şeyler var.
  • Jübile değilde görev teklifi yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Anlıyorum anlamasına. Ayrıca , bence de Alex'e jübile yapılmalı ama ilk iş olarak bence daha önemli şeyler var.
    yaz geldi.yazın eylence havasında brezilyadan bir takımla mac yapılarak fenerbahce forması giydirmenin neden ilk onceligi olmasın.o adama cok buyuk ayip edildi.bir dikdatoru indirdik ve kapak gibi alexi tekrar fenerbahce taraftariyla bulusturmak ilk iş bence cok buyuk iş.
  • Yerinde bir hareket olur. Bonus olarak da aykutu gondersek tadından yenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmam jübile yapacaklarını ama bakalım.

Alex Brezilyadan oyuncu izlemeli bizim için.Allahım nasıl bir mutluluk bu.Ali Koç Başkaaaaaan.

Artık yenilsek şampiyon olamasak bile bileceğiz ki ellerinden geleni yaptılar.Ozan gibi volkan şen gibi adamlara para harcamadılar diyeceğiz.Aykut gibi bir kanser olmayacak.Allahım Sana şükürler olsun

Alex oyuncu izlesin derken Takıma Antrenörlük vb örevleri hakettiğine inanmadığım için oyuncu izlesin diyorum Brezilyadan izlesin önersin dedik.Scout ekibinin başına mı geçsin dedik.Scout ekibi saedce Brezilyadan mı topçu izleyecek dünya kadar ülke var.Lafı değişik değişik anlayıp cevap yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Haziran 2018; 22:5:28 >
  • İadei itibar yapılacaktır elbette ama öncelik olan bir sürü mesele var.Mali durum, futbol kadrosu, teknik seçim vs.
  • adamlardaki vizyona bak ya, hala alexe jubile diyor. Kulupte yapcak o kadar is var ki yarin baslansa Alex’in jubilesine kaxar 1.5 yil gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut’u kovup alex’e jübile yaparsa ben tanrı diye tapabilirim

• Alex'in zamanında birlikte oynadığı oyuncularla şuanki takım karma bir maç yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Sanmam jübile yapacaklarını ama bakalım.

Alex Brezilyadan oyuncu izlemeli bizim için.Allahım nasıl bir mutluluk bu.Ali Koç Başkaaaaaan.

Artık yenilsek şampiyon olamasak bile bileceğiz ki ellerinden geleni yaptılar.Ozan gibi volkan şen gibi adamlara para harcamadılar diyeceğiz.Aykut gibi bir kanser olmayacak.Allahım Sana şükürler olsun

Alex oyuncu izlesin derken Takıma Antrenörlük vb örevleri hakettiğine inanmadığım için oyuncu izlesin diyorum Brezilyadan izlesin önersin dedik.Scout ekibinin başına mı geçsin dedik.Scout ekibi saedce Brezilyadan mı topçu izleyecek dünya kadar ülke var.Lafı değişik değişik anlayıp cevap yazmayın.
    Maldonado'yu öneren adam mı oyuncu izleyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Haziran 2018; 21:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

aykut’u kovup alex’e jübile yaparsa ben tanrı diye tapabilirim
    RvP'ye kulüp tarihinin en büyük kazıklarından diyordu. Emin misin?

• Takım şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak. İlk iş bence teknik direktör seçimi ve transferler olmalı. Jübile yapılır bir ara.

• Alex canımız ciğerimiz ama şuan öncelik Fenerbahçedir. Mali, teknik durumlar. Cl ön elemesi var. Bunlar cözülmeden konsantrasyonu başka yerlere çekmeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut'u yollayıp Alex'i klüpte herhangi bir göreve getirmekle Alex'e gerekli iade itibar yapılmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 3 Haziran 2018; 21:22:9 >
  • DURSUN ÖZBEK'e 1-2-3 deyip CİMBOMBOM çektireceğiz

• jubile yıllar önce futbolcular son bir maç yapıp parayı kırsınlar diye yapılan birşeydi. Tanıdıklarına filan zorla davetiye satarlardı. Ne zamanki futbolcu kazançları iyi olmaya başladı bu jubile olayı bitti. onlarda artık jubie yerine sırasıyla Türkiye, Katar, Amerika, Çin, Hindistana rekor transfer yapıp 40 küsur yaşlarında bırakıyorlar.
  • Yav siz nasıl adamlarsınız, hem sırf eski futbolculuktan başka vasfı yok diye scout ekibine kızıyorsunuz hem de Alex'e görev verilsin diyorsunuz. Vizyon vizyon diyorsunuz, bu mu anladığınız Ali Koç vizyonu?
    Ali Koç bunun cevabını da verdi, Alex o yolda adım atar ve kendini kanıtlarsa kulübümüzde görev alması çok güzel olur dedi, şimdi değil. Hak edince.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.