< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Grand Theft Auto V Legacy & Enhanced Türkçe Yama (19. sayfa)

-
-
Hocam talimatları eksiksiz yapınca oldu bu sefer. Bir kez daha teşekkür etmek istiyorum emekleriniz için. Yolunuz açık olsun 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe yama olmuyor bende
-
emeğinize sağlıkk çok teşekkür ederizz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Enhanced sürümde yamayı yükledikten sonra Online girebiliyor muyuz?
-
Arkadaşlar oyunu muhakkak son sürüme güncelleyip Türkçe yamayı kurun. Son sürüm değilse kesinlikle yama çalışmıyor. Oyun açılırken sağ altta 812.80 online 1.70 yazacak.
Girme ban yersin.
-
Son asamada openiv dosyasi neden siliniyor. Yamanin uzerine baska mod kurmada problem cikarir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü zaten aynı işlevi sağlayan bir asi dosyası var. OpenIV silmezseniz oyuna giremez hata alırsınız.. Kurulum notlarında ne yazıyorsa onlara göre yama kurulmalı, belirtilen detayların eksiksiz uygulanması önemli, her bir belirtilen maddenin de sebebi var elbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 29 Mart 2025; 15:57:28 > -
Hocam peki gireceğimiz zaman tam olarak ne yapmamız gerekiyor?
-
Yamayı kaldırın öyle girin, rockstar launcher ayarlarından battleeye de açmanız lazım sanırım yoksa girmez denemedim ama öyledir yüksek ihtimal. Dosya doğrulaması da yapabilirsiniz.
kürekli versiyon son sürümü nerden indirebiliriz?
-
Allah razı olsun. Talimatları sırayla yapınca çok güzel Türkçe oldu. Emeği geçenlere teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leiurus -- 1 Nisan 2025; 16:41:13 > -
selamun aleyküm ben bu yamayı indirince save olmuyor lütfen yardım edin
-
k0rsana uyumsuz yama, orjinal oyun var epic gameste hesabı ruslar kullanmış nasıl olduysa, rockstar hesaplarına bağladıkları için ben bağlayamıyorum bi daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X