Şimdi Ara

Yapmayın be abi intihar sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Burada durumu paylaşan kızımız bi fail tamam bu ismini ağzıma almak istemediğim adı batasıca gıran guylayıpta guylayamayasıca diziyi izlemesi bi yana yorum yapan kız ilk nerde o günler demiş diğer kızın olur be kanki demesine olmasın kanki böyle iyi demesi failliği bizi perişan etti sm=icon_ohmygod.gif] ayrıca yorumları görür görmez kızı sildim

Yapmayın be abi intihar sebebi

• Silmek ile iyi yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Silmek ile iyi yapmışsın.

Aslında bunları asmak lazım kurtulmak için kesin çözüm
  • Valla avatar ve nickden sonra seni ne kadar ciddiye alacağımı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Valla avatar ve nickden sonra seni ne kadar ciddiye alacağımı anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıkss

quote:

Hangi birisi asacaksın kardeş, bağlantıyı koparacaksın en temizi benim arkadaş listemde tamamen olgun düşünceli kişiler var buna bağlı olarak: Justin biber ve one direction fanı, ergen düşünceli, saçma sapan durumlar atan ve paylaşan kişiler, inci sözlükten olan kişiler direkt olarak arkadaş listemden şutlanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayıkss

quote:

Hangi birisi asacaksın kardeş, bağlantıyı koparacaksın en temizi benim arkadaş listemde tamamen olgun düşünceli kişiler var buna bağlı olarak: Justin biber ve one direction fanı, ergen düşünceli, saçma sapan durumlar atan ve paylaşan kişiler, inci sözlükten olan kişiler direkt olarak arkadaş listemden şutlanır.

Alıntıları Göster
    Benim listedeki toy birşey hakkında bilgisi olmayan mahlukları silsem listede insan kalmıycak ama olsun diyorum çokta lazım değiller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.