Şimdi Ara

YAPMAYIN FORUMDA SX1'İ KARALAMA KANPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DİKKAT ETTİM FORUMDA SX1'İ KARALAMA KANPANYASI GÜDÜLÜYOR....
    LÜTFEN AMACINIZ NEYSE AÇIK SÖYLEYİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 7 Nisan 2005, 21:50:31 >

• Meyve veren ağaç taşlanır. Ba$ka açıklaması yokki bunun... Karalayanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Meyve veren ağaç taşlanır. Ba$ka açıklaması yokki bunun... Karalayanlara

HASAN DOST NE KADAR DOGRU SÖYLEDİN....
  • yalnız dikkat ettiysen forumları hortlatan kişiler yine sx1 ciler. Tarih atlamalarına bi bak istersen.
  • Susmak istiorz ama ba$aramıorz. İnsanlar yanlış bilgiler edinmesin die..
    quote:

Orjinalden alıntı: Telefoncu72

yalnız dikkat ettiysen forumları hortlatan kişiler yine sx1 ciler. Tarih atlamalarına bi bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurani

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Meyve veren ağaç taşlanır. Ba$ka açıklaması yokki bunun... Karalayanlara

HASAN DOST NE KADAR DOGRU SÖYLEDİN....

Katılıyorum telefuncu mu ne nicki SX1'in 200 sayfalık varya topici orada SX1'e b..k atmış ama dur ben bişey atcam ama hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Telefoncu72

yalnız dikkat ettiysen forumları hortlatan kişiler yine sx1 ciler. Tarih atlamalarına bi bak istersen.

YANİ BİZ BAŞKA TELEFONLARI KARALIYORUZ ÖYLEMİ TAMAM BİZ TELEFONLARIMIZA BAGLI OLABİLİRİZ AMA KARALAMA YAPMAYIZ.HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ BİZ NİÇİN SX1'LERİMİZE BU KADAR BAGLIYIZ....ÇOK KÖTÜ VE BASİT BİR TELEFON OLDUGUNDAN MI?
  • hayir telefonu abartiginizdan adama baksana o telefonun hoparlörü nerde belli bile diil sesi N-GAGE yi geçermis peeeh N-GAGE nin hoparlörü vertu dan bile büyük! zaten o 2 cm telefonun hoparlörü için gitmis
  • Hoparlör konusunda haklısınız ses fazla iyi değil ama haklı olduğpunuz tek konu da bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

hayir telefonu abartiginizdan adama baksana o telefonun hoparlörü nerde belli bile diil sesi N-GAGE yi geçermis peeeh N-GAGE nin hoparlörü vertu dan bile büyük! zaten o 2 cm telefonun hoparlörü için gitmis

TELEFONU ABARTTIGIMIZ YOK İSTERSEN BİR SX1 AL KULLAN VE GÖR ÖYLE UZAKTAN KONUŞMAK KOLAY VE BİZ NGAGE'İN SESİ SX1'DEN AZ DA DEMEDİK.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 7 Nisan 2005, 22:05:30 >
  • Bu arada konuları hortlatan biz değiliz. Telefoncu arkadaş hortlatılmasına yol açıyor...
  • Nuraniye katılıyorum. 6600 ve 7610dan yüksek dedik ve yüksek. Ayrıca büyüklüğü önemli dğeil hoparlörün Watt ı önemli...
  • Telefonu gördün mü hiç? Orada yukarıda gri bir yer var oraya biz hoparlör diyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Bu arada konuları hortlatan biz değiliz. Telefoncu arkadaş hortlatılmasına yol açıyor...

YOK CANIM BU ARKADAŞLARIN(İNŞALLAH OLURLAR) ÖYLE ORTALIGI MORTALIGI HORTLATMAZLAR VE ÖYLE NİYETLERİDE YOKTUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 7 Nisan 2005, 22:10:29 >
  • Ya arkadaşlar kabulk edelim hoparlörün sesi ngage kadar iyi olmayabilir ama yeterince iyi...
  • quote:

Ya arkadaşlar kabulk edelim hoparlörün sesi ngage kadar iyi olmayabilir ama yeterince iyi...

BİZ KABUL ETMİYOZ DEDİK Mİ YOK DEMİ..
  • zaten n-gage ile ilgili bi tezimiz, savımız yok bizim bişe demedik. Sx1ciler yalan sölemez, çamur atmaz
    quote:

Ya arkadaşlar kabulk edelim hoparlörün sesi ngage kadar iyi olmayabilir ama yeterince iyi...
  • ya yok burdaiki karalayanların çoğu telefon işi yapan elemenlar.nokinın tabusu yıkılırsa kime satacaklar.herkes kendi malına ve muadillerine iyi geri kalana kötü diyo.aslında SX1ciler olarark ben yok sx1 zart yok sx1 zurt diyen topiclere msg atmazsak bu iş btier. kendi kendilerine kötü diyip dururlar.
  • Sana katılıyorum hatta bikaç tane kötüleyen foruma kocaman kocaman yazdm. Yazmayın die görmüşsünüzdür :)

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

ya yok burdaiki karalayanların çoğu telefon işi yapan elemenlar.nokinın tabusu yıkılırsa kime satacaklar.herkes kendi malına ve muadillerine iyi geri kalana kötü diyo.aslında SX1ciler olarark ben yok sx1 zart yok sx1 zurt diyen topiclere msg atmazsak bu iş btier. kendi kendilerine kötü diyip dururlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

ya yok burdaiki karalayanların çoğu telefon işi yapan elemenlar.nokinın tabusu yıkılırsa kime satacaklar.herkes kendi malına ve muadillerine iyi geri kalana kötü diyo.aslında SX1ciler olarark ben yok sx1 zart yok sx1 zurt diyen topiclere msg atmazsak bu iş btier. kendi kendilerine kötü diyip dururlar.

İYİ GÜZEL DİYONDA EGER BUNLARA CEVAP VERMEZ İSEK VATANDAŞ YANLIŞ BİLGİLENEBİLİRLER AMA BİZ BUNU ENGELLEMEK İSTİYORUZ.BUNLAR AÇIKÇA KARALAMA YAPIP BENCE MENFAATLERİ İÇİN TELEFONUN KULLANICISINI AZLTMAYI DÜŞLÜYORLAR...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.