Şimdi Ara

YAPMAYIN FORUMDA SX1'İ KARALAMA KANPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

6600 la çok karşılaştırıldığı için söylüyorum....

Bilgisayarla arası iyi olan, telefonun herşeyini karıştıran biri, esnek sx1 mi alır yoksa esnek olmayan 6600 mı?
    Hal böyle olunca 6600ı telefonu fazla kurcalamayan kişiler alıyor, sx1 i de aşırı kurcalayanlar... Olay böyle olunca da sorun çıkartmamız doğal değil mi?
  • %100 katılıyorum. Makineyi deşmek için Sx1 aldm çünkü her tarafta Fw'ler patchler wardı telefonumu istediğim gibi düzeltebilecektim. Tabii ki bozula düzele öğrendik. Hem bilgisayarlar hiç hata vermior mu ki Sx1 vermesin?..

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Sorun çıkartıyor diyenlere de ban

6600 la çok karşılaştırıldığı için söylüyorum....

Bilgisayarla arası iyi olan, telefonun herşeyini karıştıran biri, esnek sx1 mi alır yoksa esnek olmayan 6600 mı?
    Hal böyle olunca 6600ı telefonu fazla kurcalamayan kişiler alıyor, sx1 i de aşırı kurcalayanlar... Olay böyle olunca da sorun çıkartmamız doğal değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: nurani

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

ya yok burdaiki karalayanların çoğu telefon işi yapan elemenlar.nokinın tabusu yıkılırsa kime satacaklar.herkes kendi malına ve muadillerine iyi geri kalana kötü diyo.aslında SX1ciler olarark ben yok sx1 zart yok sx1 zurt diyen topiclere msg atmazsak bu iş btier. kendi kendilerine kötü diyip dururlar.

İYİ GÜZEL DİYONDA EGER BUNLARA CEVAP VERMEZ İSEK VATANDAŞ YANLIŞ BİLGİLENEBİLİRLER AMA BİZ BUNU ENGELLEMEK İSTİYORUZ.BUNLAR AÇIKÇA KARALAMA YAPIP BENCE MENFAATLERİ İÇİN TELEFONUN KULLANICISINI AZLTMAYI DÜŞLÜYORLAR...

öle bilgisiz(bilgisiz olması önemli değil çok normal bişey bu konuda bilgin yokdur ama başka konuda bilgin vardır bilmedi*in konu hakkında konuşmaz sadece dinlersin bu çok kötü bişey benim de başıma çok iş açmıştı boş konşmak) insanlara laf yetiştirmek sx1 seçen bir insanevladına tam işkence

• İŞTE HERKES FORMUN KİMLER TARAFINDAN KİRLETİLDİGİNİ GÖRDÜ VE BAŞKA SÖZE GEREK YOK...

• KİMSE TELEFONLAR HAKKINDA KÖTÜLEMESİN YAAA..

herkesin teli kendine sizene

• İNŞALLAH MESAJINI KENDİ SİLMİŞTİR...
  • yeter walla sx1 i almayan almasın kardeşim bizde ayrıcalıklı kalalım demi.adam nokia diye gidiyo tel.ciye 6600 alıyo.neden? sırf nokia diye başka bişey değil.ama birazcık bilgisayarda telefondan filan anlasa o hataya hiç girmiyecek.gerçekten artık herkesin elinde 6600 görüyorum ama şu an yolda giderken (izmirde) kimsenin elinde sx1 görmedim çünkü onunda çok iyi bi tel olduğunu bilmiyorlar.bilmesinler zatennn böyyle devamm
  • Ne oluyo lem burada.... N6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: Telefoncu72

yalnız dikkat ettiysen forumları hortlatan kişiler yine sx1 ciler. Tarih atlamalarına bi bak istersen.

bence sen hortlatıyosun...
  • arkadaşlar bu tartışmaların tekrar başlama sebebi sx1 ile ilgili sorun yaşayanların topiclerinin hortlatılmasıdır. bu işi yapansa, bir sx1 kullanıcısı olan ***@rmour*** nickli şahsiyettir. adam bi de neyi hortlattım diyo. aylar öncesinin topicleri günümüze geldi yine.

ayrıca kendini "pokuman ustası eş" zanneden, ve sürekli övdüğü telefonun(n-gage) nasıl okunduğunu bile bilmeyen [yazıldığı gibi okumaya çalışıyor, eklerine dikkat edin(n-gage min, n-gage yi...)] ayrı bi şahsiyet de sx1in hoparlörü nerde belli değil demiş galiba, bu da zaten onun hiç sx1i eline almamış olduğunu gösterir. oha yani o telefonda hoparlörün yerini bulamadıysan bravo sana. diğer telefonlar gibi oraya buraya saklamamışlar sen telefona bakarken o da sana bakıyor arkadaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny

arkadaşlar bu tartışmaların tekrar başlama sebebi sx1 ile ilgili sorun yaşayanların topiclerinin hortlatılmasıdır. bu işi yapansa, bir sx1 kullanıcısı olan ***@rmour*** nickli şahsiyettir. adam bi de neyi hortlattım diyo. aylar öncesinin topicleri günümüze geldi yine.

ayrıca kendini "pokuman ustası eş" zanneden, ve sürekli övdüğü telefonun(n-gage) nasıl okunduğunu bile bilmeyen [yazıldığı gibi okumaya çalışıyor, eklerine dikkat edin(n-gage min, n-gage yi...)] ayrı bi şahsiyet de sx1in hoparlörü nerde belli değil demiş galiba, bu da zaten onun hiç sx1i eline almamış olduğunu gösterir. oha yani o telefonda hoparlörün yerini bulamadıysan bravo sana. diğer telefonlar gibi oraya buraya saklamamışlar sen telefona bakarken o da sana bakıyor arkadaş...

Hoşgör Abisi, Büyüğünce Öğrenecek. 14 Yaşında daha, Bu Kadar Üstüne Gitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 7 Nisan 2005, 23:59:44 >

• selam...
    arkadaşlar forumlarda dolaşanlar beni az çok bilirler sx1 hastasıydım ve aldım kullandım istediğim programları yükledim versiyon arttırdım yani çatır çatır kullandım telefonu çok özelliği muhteşem fakat sorunları bitmedi sorun üstüne sorun çıkattı yok sarjı yok tuşları yok sesi derken ben soğudum makineden ve sattım çevremdekilerdede buna benzer sorunlar oldu başarı elektronikteki teknik müdürle konuştum adam bu telefonların hepsi sorunlu dedi bugün olmazsa yarın sorun çıkartacaktır dedi ... şimdi ben duyduğumu yaşadığımı anlattım karalamak değil yaşadığımı paylaşmak istedim .... şuanda nokia 6630 aldım kullanıyorum yani sorunum yok çok şükür.. elektronik bir şans işi bence kimi sorun yaşamıyor kimi sorundan kafasını kaldırmıyor saygılar....
  • pokuman ustası haahahaha:D
  • Nokiayla ortak çalışıyorlar herhalde SX1'e çamur atanlar. SX1'im var ve sorunsuz. Bilgisayardan farksız. O kadar yüklenirseniz tabi ki şarzı az gider. MP3, Radyo, bilgisayar, oyun, telefon, ...
    Yakında SX1'ler için 15 gün gidecek özel şarz çıkıyor.

Bırakın SX1'le uğraşmayı Siz umarım daha iyi telefonlar alırsınız.

Birçok kişi seviyor ve Ona hasta.
    " At sahibine göre kişner. "

Başka arkadaştan çaldığım resim yine altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 8 Nisan 2005, 7:46:02 >
  • Evet at sahibine göre kişner.. Çok yerinde bir söz olmuş
  • Karalayın siz de karalayın çok eğlenceli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefoncu72 -- 8 Nisan 2005, 13:14:55 >

• kendinize gelin. burası chat odası değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.