Şimdi Ara

Yaprak Dökümü (angel1-EKUREL-ermanpac ve diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    neden değerli arkadaşlarımız bir bir uzaklaştırılıyor
    bir kaç aylık dh mazisi olan biri olarak bi kaç arkadaşımızın uzaklaştırılmasına anlam veremedim
    önce angel1 sonra ekurel usta şimdide ermanpac arkadaş uzaklaştırılmış bi açıklama yapılmalı bence
    ben bu üç arkadaşın msj larında kurallara aykırı bişey görmedim neden böyle oldu
    hepside bu işi bilen forumdaki acemi(yanlış anlaşılmasın başlta bende acemiydim) arkadaşlara karşılıksız yardım eden forumun yükünü sırtlamaya yardımcı olan kimseye çamur atmayan temiz çocuklardır
    eğer bi yanlışları varsa açıklansın
    bilelim bidaha düşmeyelim bizde aynı hatalara
    zaten onlar kusurluysa kendi hatalarını görüp tekrarlamayacak kadar erdem sahibi kişilerdir
    umuraım demek işstediklerim hedefe ulaşır ve yanlış anlaşılmamış olurum sadce sevdiğim dostlarım burada olmaması beni üzüyor
    hadi dostlar dönün artık özlettiniz kendinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah23905 -- 6 Nisan 2006; 11:48:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

arkadaşlar biz derdimizi anlatıyoruz fakat görünüşe göre yazanda bizleriz okuyanda. halen forum yönetiminden bir ses yok...

forum yönetiminden ses çıkınca konuyu istediğiniz yere çekiyorsunuz...
    sizlere defalarca açıklandı.izah etmeye çalıştık,konunun yeri burası değil dedik
    yinede açık bıraktım konuyu ama bu sefer olay karşılıklı atışmalara döndü,bu atışmalaradan hiç bir taraf olumlu yönde etkilenmeyecek bu yüzden konuyu kilitliyorum...
    bu konu ile ilgili tüm sorularınızı ve görüşlerinizi forumdestek birimine bildirebilirsiniz...

erman döndüğü zaman neden ceza aldığını sizlere açıklayacaktır
    tutturmuşsnuz "neden ceza aldığı açıklanmıyor" diye , üye ; ceza alma sebebinin açıklanmasını istiyormu acaba bunu hiç düşündünüzmü???...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.