Şimdi Ara

Cinayetin ipuçlarını MSN'de vemiş ! Cem G..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cem G.'nin cinayetten bir gün önce sevgilisi Münevver Karabulut ile MSN yazışmalarını ele geçiren polis, bu kayıtlarda ilginç tespitler ortaya çıkardı.
     Cinayetin ipuçlarını MSN'de vemiş ! Cem G..........

Etiler'de çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış bulunan Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden üç aydan fazla süre geçmesine rağmen zanlı Cem G. hala bulunamadı. Ancak olayla ilgili her gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Cem G.'nin cinayetten bir gün önce sevgilisi Münevver Karabulut ile MSN yazışmalarını ele geçiren polis, bu kayıtlarda ilginç tespitler ortaya çıkardı. Sevgilisini kendi özel otomobili ile değil kırmızı ticari bir araçla almaya gittiği güvenlik kameralarınca tespit edilen Cem G., Münevver'i arka kapıdan eve alırken kendisi ön kapıdan tek başına giriyor. Cem G., bu planı da bir gün önce MSN'de yazıştığı Münevver Karabulut'a anlatıyor. Cem G., MSN'de genç kıza, 'Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim' diyor. 'Planın ne olduğunu' soran Karabulut'a Cem G., 'Tarihin en büyüklerinden biri' yanıtını veriyor.

Panjurları kapatacağını ve kendisine mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Cem G., Karabulut'un 'Güvenlik var o görür' yazısına ise, 'Arka kapıdan gireceğiz' şeklinde karşılık veriyor.

ELİNDE PAKET VAR

Cem G., Münevver'le girdiği evden 10 dakika sonra çıkıyor ve bir alışveriş merkezine giderek testere alıyor. Alışveriş merkezine girişte ve çıkışta güvenlik kameraları tarafından tespit edilen Cem G.'nin çıkışta elindeki bir paket dikkat çekiyor. Cem G., tekrar girdiği evden bu kez saatler sonra gitar ve valizle çıkarken kameralar tarafından görüntüleniyor.

SARIŞIN ÇOCUK, KISKANÇ SEVGİLİM

Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.

Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.

Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.
    Yazışmalar şöyle sürüyor.

M.K: Kıskanç sevgilimmm.

C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,

M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın

C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değil.

İki sevgilinin sonraki tartışmaları Cem G.'nin sabahın beşinde eve bir kız çağırması yüzünden çıkıyor. Münevver Karabulut bu ikinci tartışmada 'Yurtdışındaki kızlar gibi rahat olmadığını söylüyor ve bunu kabullenemeyeceğini belirtiyor.

Polis MSN kayıtlarından yola çıkarak cinayetin Cem G.'nin bu kıskançlık krizi sonrası işlemiş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

BİRLİKTE TATİL PLANI

MSN kayıtlarına göre Cem G. ve Münevver Karabulut'un birlikte tatil planı yaptıkları da ortaya çıktı. Dersaneye giden Münevver Karabulut, iki günlük boşluğu olduğunu, öğretmeninin Ağva'ya gideceğini belirterek kendisini de davet ettiğini söylüyor.
    Genç kızın bu teklifine Cem G. de olumlu yanıt veriyor.

AKŞAM

• Cem G........
  • Cem G. genç kıza, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar... tabii de boğmadan önce bırakırım" diye yazmış.

Cem G'nin evine gelmesi için ikna etmeye çalıştığı genç kızı kameraya yakalanmamak için arka kapıdan eve alacağı da kayıtlarda ortaya çıkıyor.
    işte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar

C: Sana naparım biliyor musun?
    M: Ne
    C: Hayal edemeyeceğin şeyleri
    M: Neymiş?
    C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar
    M: Abartma
    C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?
    M: öyle mi?
    C: Evet öyle
    M: Ne güzel
    M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan
    C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman
    M: Olabilir, buluşuruz
    C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman
    M: Ne planı?
    C: Tarihin en büyüklerinden
    M: Abartma be
    C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak
    M: Söyle bakayım, merak ettim
    C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana
    M: Söyleee beee
    C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle
    M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama
    C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana
    M: O nasıl olacak?
    C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana
    M: Hem sizde napacağız ki? C: Yapacağız bir şeyler merak etme
    C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok M: Yoooo
    C: Gitar da çalarım M: Aaaaa!
    C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için
    M: Hımmmm
    C:.....
    M: Ne alaka?
    C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece
    M: Tabii... İyi
    C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çala tim. (i gitar var
    M: İyi

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=152306&cat=200&dt=2009/06/11

Adamın yazdıklarını okuyunca nasıl bir ruh halinde olduğu belli. Resmen plan yapmış o gün için psikopat

• adam rusyada bi köyde yaşıyormuş düzeli olarak ailesi para yolluyormuş diğer türk arkadaşı alış-veriş için şehire çıkıyormuş ayrıca c.g 3 dil biliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UserNameNotFound -- 11 Haziran 2009; 15:11:50 >
  • Artıq Ülkemizde NE TüR Psikopatlıklar Türüyor....Başta Terör.Sonra Sevqilisini Öldüren Psikopatlar... Allah 2sninde Belasını V*rsin....
  • Bu sapığın yakalanamadığına hala inanamıyorum. Belli ki yurtdışına kaçırmış ailesi. Ailesini gizliden takip edip dinleseler elbet bulurlar. Ayrıca olayın olduğu gün ve sonraki günlerin havaalanı kayıtlarını da incelemez mi bunlar. Ama işte aile TR nin en zenginlerinden biri olunca böyle oluyor. Yazıklar olsun.
  • @NoCommentBaby
    Az daha ıkın bulacan katili...

@Sonbahar.
    İlk önce Türkçe'ni düzelt koçum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonbahar.

Artıq Ülkemizde NE TüR Psikopatlıklar Türüyor....Başta Terör.Sonra Sevqilisini Öldüren Psikopatlar... Allah 2sninde Belasını V*rsin....

Türkçe'ni düzelt.
  • sun of a beach..
  • bırsey dıkkatımı cektı, bunlar sevgılı ama hıc sevgılıymıs gıbı konusmuyorlar sankı arkasıyla konusuyor gıbı
  • Çok soguk konuşuyorlar..
  • Şu terör illetini temizleyelimde sonrada sıra bunlarda.
  • yahu gerizekalılar iki sevgili arasındaki özel konuşmaları nasıl yayınlayabiliyorlar hay kafanıza sıçim sizin
  • Anlamadığım nokta niçin bu adamın ismi gizleniyor haberlerde? Niçin Cem Garipoğlu yerine Cem G. ya da C.G. ? 18 ini aşkın değil mi bu pislik neden bu sansür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

sun of a beach..

keşke kelimeleri deiştirmeseydin dostum bence ceza fln almazdın böyle adi şerefsiz bir insan için

dur ben yazayım son of a bitch

birazda ben şekil vereyim

horoz çosu

• Konuşmalar aşırı soğuk yalnız
  • ailesinden günde 2000TL alıyormuş

YUH
  • Kız Nasıl Gitmiş Evine AnLamadım Cidden..

Kızda Da Sorun Var Yani..Ben Olsam Kuşkulanırdım Az Konuşmaya Bakın..
  • Aynı Hotel filmi gibi la
  • o degilde benim msn konusmalarini polis okusa demekki ................ziki tuttun jenifer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.