Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferroburak

Sırasıyla şunlara konuyorlar:

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı

Dedem bunla oluyor hepde sinek kaydi oluyor adam

• quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

quote:

Sırasıyla şunlara konuyorlar:

Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı

Dedem bunla oluyor hepde sinek kaydi oluyor adam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu arada.. berberlerde/kuaförlerde sakın ola sakal traşı olmayın.. en sağlıksız şey.. avrupada berberlerde sakal traşı olmak zaten yasak.. aids, hiv, hepatit hepsi oralarda bulaşıyor.. herkes temiz değil sonuçta.. benden söylemesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

arkadaşlar bu arada.. berberlerde/kuaförlerde sakın ola sakal traşı olmayın.. en sağlıksız şey.. avrupada berberlerde sakal traşı olmak zaten yasak.. aids, hiv, hepatit hepsi oralarda bulaşıyor.. herkes temiz değil sonuçta.. benden söylemesi..

Alıntıları Göster
    ben bu jilet taşıyıcının wilkinson marka olanından buldum memnunum,siz kullananlar kalitelerini bulabildinizmi ,bulduysanız adı ne ve nereden aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

ben bu jilet taşıyıcının wilkinson marka olanından buldum memnunum,siz kullananlar kalitelerini bulabildinizmi ,bulduysanız adı ne ve nereden aldınız

Alıntıları Göster
    cımbızla tek tek çekiyorum

traş olmaktan nefret ederim

genelde sakallı gezerim..

• quote:

Ben ebaydan tek uçlulardan getirtecem sen nereden aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 30 Mart 2010; 23:29:35 >
  • quote:

quote:

Ben ebaydan tek uçlulardan getirtecem sen nereden aldın?

Alıntıları Göster
    quote:

Jilet takılıyor, mütiş bişey ama ortalığı kan götürüyor. Hemen parçalıyor kesiyor çok tehlikeli

Salla bakalım nasıl olsa pek bilen yok.

• yaş 14 8. sınıfa gidiyorum haftada 1-2 kez traş oluyorum (sorun bende galiba)
    image]http://beautycosmetic.biz/images/gillette_fusion_2.jpg[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 30 Mart 2010; 23:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Ferroburak,

BUnlara bildiğimiz jilet mi takılıyor? Yani ustura görevi mi görüyor bunlar? Acayipmiş he. Hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Şu adamda iyi koleksiyon var bir göz atın:
    www.antrak.org.tr
    Razor blades/blade wrappers RBW and odd safety razors
    http://www.antrak.org.tr/~ta2cip/razors.html

Ha birde bu jiletlerin büyük çoğunluğu kapalı yerde durursa 100 sene kalsa bir şey olmuyormuş kalite çelik anlayacağınız.

Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Aynen bunlar süper, 3 bıçaklı ve tahriş etmiyor, üstelik fiyatıda uygun... Ben bi bıçağı en az 1-1.5 ay kullanıyorum..

• quote:

quote:

Jilet takılıyor, mütiş bişey ama ortalığı kan götürüyor. Hemen parçalıyor kesiyor çok tehlikeli

Salla bakalım nasıl olsa pek bilen yok.

Alıntıları Göster
    Bimden aldığım manS değiştirilebilir başlıklı tıraş bıçağını(oynar başlıklı) kullanıyorum. Blue3 falan yanında halt etmiş. Fiyatı 7 lira, 1.40 tl ise 4 tane başlık.. tavsiye ederim..

• her gün oluyorum lanet olsun 3 kaç sene oldu yaw..
  • quote:

Ferroburak,

BUnlara bildiğimiz jilet mi takılıyor? Yani ustura görevi mi görüyor bunlar? Acayipmiş he. Hoşuma gitti.

Evet özellikle çift uçlu olanlar çok daha güvenli.
  • quote:

quote:

Ferroburak,

Evet özellikle çift uçlu olanlar çok daha güvenli.

Alıntıları Göster
    1 liraya aldığım çift uçlu:

• quote:

1 liraya aldığım çift uçlu:

Alıntıları Göster
    Ben de tıraş olmaktan uyuz oluyordum ta ki fırçayla köpürte köpürte çift uçluyla sinekkaydı tıraş olana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 30 Mart 2010; 23:52:18 >

• 5 jilet 1-1.5 liraya satılıyor 1 jilet 1 hafta gidiyor ekonomik Neyse haberiniz olsun
  • quote:

5 jilet 1-1.5 liraya satılıyor 1 jilet 1 hafta gidiyor ekonomik Neyse haberiniz olsun
    18 yaşın altındakilerin kullanması sakıncalı olabilir. Birde bununla tıraş bıçağında olduğu gibi yüze bastırma olayı yok sadece sürteceksiniz birkaç kez tıraş olunca öğreniliyor bastırma hareketi yaparsanız mesuliyet kabul etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 30 Mart 2010; 23:58:42 >
  • quote:

5 jilet 1-1.5 liraya satılıyor 1 jilet 1 hafta gidiyor ekonomik Neyse haberiniz olsun
    çift uçluyada

tek uçluyada aynı jileti takıyoruz dimi

çift uçlu dediğimiz jiletin 2 tarafıylada mı kesim yaptırıyor bize?
  • quote:

18 yaşın altındakilerin kullanması sakıncalı olabilir. Birde bununla tıraş bıçağında olduğu gibi yüze bastırma olayı yok sadece sürteceksiniz birkaç kez tıraş olunca öğreniliyor bastırma hareketi yaparsanız mesuliyet kabul etmiyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar İngilizce birkaç video var ilgilenen varsa onları koyayım bayağı eğlenceli ve öğretici.

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

çift uçluyada

Hayır hocam tek uçlu jiletin ucu daha kalın yaprak jilete göre. Derby (Azmüsebat) bu jiletleri dünya çapında satıyor birde perma-sharp var Türkiye'de satılan ikisi de iyi anladığım kadarıyla. Perma-sharp kullanıyorum şimdilik.

evet iki ucuyla da kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 31 Mart 2010; 0:57:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: owin

çift uçluyada

Hayır hocam tek uçlu jiletin ucu daha kalın yaprak jilete göre. Derby (Azmüsebat) bu jiletleri dünya çapında satıyor birde perma-sharp var Türkiye'de satılan ikisi de iyi anladığım kadarıyla. Perma-sharp kullanıyorum şimdilik.

evet iki ucuyla da kesiliyor

Alıntıları Göster
    Olayı çözerseniz (zor olsa yüzümü keserdim bu gözlüklerle..) 15 dakikada damat tıraşı kısaca bu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.