Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppzrg

fırçalardan rodeo iyi ama WS fırça pek övüldüğünü hatırlamıyorum...
    makine doğru, satıcı da doğru. sorunsuzca alabilirsiniz.....
    Saygılar

ws fırça rezalet çöp klavyenın tozunu alak için kullanıyorum suan okadar diyeyim size...
  • hafızam beni yanıltmıyormuş :)))
    arkadaşlar bu başlık artık sizi doyuracak bilgiler içermeyecek ve yakında kullanım dışı olacak...
    www.geltir.com a
    haydi haydi
    çabuk çabuk
    tek sıra halinde,
    hepinize yetecek kadar yer var merak etmeyin.
    :)))

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    ws fırça rezalet çöp klavyenın tozunu alak için kullanıyorum suan okadar diyeyim size...

• Bu konu artıkwww.geltir.com (Geleneksel Tıraş) sitesinden devam ediyor. Lütfen sorularınızı ve cevaplarınızı geltir.com da ilgili kategori altına yazınız. Öncelikle kendinizi tanıtmayı unutmayınız.

Benim bu başlık altına son yazışım.www.geltir.com da görüşmek üzere
  • Bugün UK den edwin jagger de89 geldi yemin ediyorum eşekten inip ata binmiş gibi oldum.... Bir gıdım tahriş yapmadı 2 perdeyle sinek kaydı olmasada çok yakın tahrişsiz traş elde ettim. Burda verilen degerli bilgilere tekrar teşekkür ederim... Artık traş olmak büyük bir zevk oldu... Biran önce kıl çıksın diye bekler olduk :)
  • www.geltir.com
    buyrun :)
    quote:

Orijinalden alıntı: exchange
    Bugün UK den edwin jagger de89 geldi yemin ediyorum eşekten inip ata binmiş gibi oldum.... Bir gıdım tahriş yapmadı 2 perdeyle sinek kaydı olmasada çok yakın tahrişsiz traş elde ettim. Burda verilen degerli bilgilere tekrar teşekkür ederim... Artık traş olmak büyük bir zevk oldu... Biran önce kıl çıksın diye bekler olduk :)
  • "MyBB SQL Error" Sitede sorun var geçici olarak buradan devam..
  • McOrco arkadaşın tavsiyesi üzerine arko traş sabunu aldım.Bugün sakallarım 2 günlükken denedim.İlk defa bu kadar kısayken denedim.Sakal kısa olunca çok fena acıtıyo ya hem de sinek kaydı da olmuyo.Bundan önce arkonun traş kremini kullanıyordum.Aralarında fazla fark göremedim.Mach3 le traş oluyorum bu arada.Yaprak jiletle olunca daha fena hem çok sızlatıyo hem de kesiklerden kurtulamıyorum.Mach3 çok yumuşak alıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

McOrco arkadaşın tavsiyesi üzerine arko traş sabunu aldım.Bugün sakallarım 2 günlükken denedim.İlk defa bu kadar kısayken denedim.Sakal kısa olunca çok fena acıtıyo ya hem de sinek kaydı da olmuyo.Bundan önce arkonun traş kremini kullanıyordum.Aralarında fazla fark göremedim.Mach3 le traş oluyorum bu arada.Yaprak jiletle olunca daha fena hem çok sızlatıyo hem de kesiklerden kurtulamıyorum.Mach3 çok yumuşak alıyo.

2. 3. 4. kerede olsa dıledıgınız kıvama gelınceye kadar sabun tekrar fırcaya su verıp tekrar kopurtmelısınız
    ılk kullanımlarda el dogru kıvamda kopuk yapmaya alısıncaya kadar oluyor oyle bırkackez
    burada bir üstadımız gayet detaylıca anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 26 Ekim 2011; 21:17:35 >

• ankarada rimei bulabileceğim bir yer var mı?(ulus sıhhıye kızılay civarı)

ayrıca bir bilgi vereyim: ulus anafartalar çarşısındaki yüksel bijuteride ispanyol at kılı fırçalar var
  • mach 3 e para bayılmaktan imanım gevredi o kadar zengin değiliz birde bunları denemek istiyorum tüm malzemeleri ankara'dan güzel bir şekilde nasıl toplarım yurtdışından getirme imkanım yok yardımcı olursanız sevinirim birde bu şekilde nasıl tıraş olabiliriz elimizi ayağımızı kesmeden onuda sorayım hemen çünkü çok takıntılıyım ufak bir çizikte dünyam kayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

mach 3 e para bayılmaktan imanım gevredi o kadar zengin değiliz birde bunları denemek istiyorum tüm malzemeleri ankara'dan güzel bir şekilde nasıl toplarım yurtdışından getirme imkanım yok yardımcı olursanız sevinirim birde bu şekilde nasıl tıraş olabiliriz elimizi ayağımızı kesmeden onuda sorayım hemen çünkü çok takıntılıyım ufak bir çizikte dünyam kayar

www.geltir.com sitemize geliniz..
    Artık oradayız.. Tüm bilgilere yardımcı olunacaktır..
  • selam dostlar
    geltir'e ulaşamıyorum. giriş yapabilen var mı?
  • Bir problem yok. Bir dewww.gelenekseltiras.com' u deneyin.
  • siteye giremiyorummmm
  • geltir.com ve gelenekseltiras.com
    sunucu kaynaklı bir süre kapalı kapalı kaldı (3 saat civarı :( )
  • anlaşıldı McOrco
  • İrem fırçadan aldığım porsuk sakal fırçam.

Bu resim paketli haldeyken
    [simage][simage]http://[/simage]

Bu resimde porsuk kılı olduğu belirtilmiş
    [url=http://www.ressim.net/i/5294099_07122011242.jpg.html]

Bu resimde boyutu daha iyi anlaşılıyor

Kullanılmamış halde kıllar

Büyük boy domuz fırçamın yanında

Tepeden görünüm

30 saniye köpürünce

Üç perde traştan sonra

Durulandıktan sonra

dokulen kıllar

Traş dolabım

• evet iremin bu urunu eski minik plastik sap ürünlerine göre muhteşem görünüyor
    fiyat nekadardı bunun?
  • quote:

evet iremin bu urunu eski minik plastik sap ürünlerine göre muhteşem görünüyor
    fiyat nekadardı bunun?

Sadece 10 lira. Bence bu fiyatıyla banat ya da Fe gibi markalarla kıyaslanmayacak kadar kaliteli. ne de olsa porsuk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: analepsis

quote:

evet iremin bu urunu eski minik plastik sap ürünlerine göre muhteşem görünüyor
    fiyat nekadardı bunun?

Sadece 10 lira. Bence bu fiyatıyla banat ya da Fe gibi markalarla kıyaslanmayacak kadar kaliteli. ne de olsa porsuk :)

bana da bir porsuk kılandan fırça lazım. sitelerinde satış görünmüyor. siz nasıl aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.