Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun yeni forum, umarim daimi ve muhabbeti surekli olur. McOrco'ya tesekurler.

Isim konusu pek onemli degil, nette nice baba baba forumlar var 1 gecede domain degistirip sayfa yonlendirilebiliyor.

Dun Futur ile 2. trasimi oldum, tarstan sonra makineyi temizlerken LS'in hakli oldugunu gordum. Merkur jilet bildigin cop(mus), 1 trasta "stainless steel" yazan jilet paslanir mi arkadas??? attim cope.

Ustatlarin dedigi de dogru cikti zaten, dun hangi ara elim gitti bilmiyorum ama kendimi Connaught'da sepete tras losyonu ve sap doldururken yakaladim

• Sonuç ne oldu??
    aldın mı almadın mı??
    ben bu ay tüm kotamı doldurdum o yüzden rahatım. bakmaya bile cesaret edemiyorum.
    zaten artık israfa gireceğini düşünüyorum bundan sonra alacaklarımın.
    sabunum, jiletim, fırçam makinem filan hepsinden var.
    bozulmadıkça bitmedikçe de bir şey almam heralde artık. öyle karar aldım geçenlerde.
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho
    Hayirli olsun yeni forum, umarim daimi ve muhabbeti surekli olur. McOrco'ya tesekurler.
    Isim konusu pek onemli degil, nette nice baba baba forumlar var 1 gecede domain degistirip sayfa yonlendirilebiliyor.
    Dun Futur ile 2. trasimi oldum, tarstan sonra makineyi temizlerken LS'in hakli oldugunu gordum. Merkur jilet bildigin cop(mus), 1 trasta "stainless steel" yazan jilet paslanir mi arkadas??? attim cope.
    Ustatlarin dedigi de dogru cikti zaten, dun hangi ara elim gitti bilmiyorum ama kendimi Connaught'da sepete tras losyonu ve sap doldururken yakaladim

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Sonuç ne oldu??
    aldın mı almadın mı??
    ben bu ay tüm kotamı doldurdum o yüzden rahatım. bakmaya bile cesaret edemiyorum.
    bozulmadıkça bitmedikçe de bir şey almam heralde artık. öyle karar aldım geçenlerde.
    Saygılar

quote:

Hayirli olsun yeni forum, umarim daimi ve muhabbeti surekli olur. McOrco'ya tesekurler.

yok almadim ama sepetin ekran goruntusunu aldim bi dahaki siparise untmayayim bunlari diye kaydettim...

israf olurdu gercekten, forumdaki arkadaslar cella'yi bolup kullanirken bizim olan seylerin benzerinden siparis etmemiz musriflik

direkt kapadim zaten sayfayi

• Mcorco, forumun yayılımı çok karışık olmuş gibi şöyle düzenleme şansın var mı mesela:

GENEL
    Genel Tıraş sohbeti
    Yeni başlayanlar
    Konu dışı

EkİPMANLAR
    Usturalar
    Jiletli tıraş makineleri
    Fırçalar
    Sabunlar
    Kremler
    Jiletler
    Bileme taşları
    Kayışlar
    Pre ve aftershaveler
    Parfümler

TEKNİKLER
    Tıraş öncesi hazırlık
    Tıraş sonrası bakım
    İleri tıraş teknikleri

BAKIM ONARIM
    Restorasyon
    Bakım ve onarım
    Ustura bileme

vs vs gibisinden ilgili başlıklar arasında toplansa daha derli toplu olabilir. Bir de bence türkiyedeki jiletler, yabancı jiletler, domuz fırçalar, porsuk fırçalar, standart makineler, standart dışı makineler, çelik usturalar, jiletli usturalar gibi ayrımlara gerek yok. Hiç bir yabancı forumda bu kadar ayrım yok. Konu açılacağı zaman nerede açılacağı konsnda karmaşıklık da yaratabilir. Aynı malzemerin tek başlık altında olması o başlığı daha zengin yapar diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Sonuç ne oldu??
    aldın mı almadın mı??
    Saygılar

quote:

yok almadim ama sepetin ekran goruntusunu aldim bi dahaki siparise untmayayim bunlari diye kaydettim...

israf olurdu gercekten, forumdaki arkadaslar cella'yi bolup kullanirken bizim olan seylerin benzerinden siparis etmemiz musriflik

direkt kapadim zaten sayfayi

Cella kargolandi, yarin cellayi test edecek baska arkadaslar da olacak. 10 numara bir urun kesinlikle

• siteyi yetiştirdim arkadaşlar...
    cella tecrübelerinizi forumda görmek isteriz :)

http://www.geltir.com test yayını başlamıştır
    üyelikler açıldı ;)
  • Teşekkürler Murat bey
    Kargo ulaşınca Ankaradaki arkadaşları bilgilendirecem. Denemek için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Teşekkürler Murat bey
    Kargo ulaşınca Ankaradaki arkadaşları bilgilendirecem. Denemek için sabırsızlanıyorum.

Rica ederim dostum, hepimize yeticek kadar cella var. Su ev tasima isinden bi siyrilim ilk is foruma uye olmak. Hayirli ugurlu olsun..
  • tahtakaledeki besin destek urunu satıcıları kozmetıkde sampuan parfum vs. getırıyor
    gıttıgımde sorayım bakayım sabun getırebılıyorlarmı
    neredeyse yurtdısı fıyatına oluyor onlarda urunler
  • Arkadaşlarwww.geltir.com da Forum Tanışma kategorisinde Tanışma diye başlık açtım. Yeni üye olan arkadaşlar kendini oradan tanıtırsa çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Mcorco, forumun yayılımı çok karışık olmuş gibi şöyle düzenleme şansın var mı mesela:

GENEL
    Genel Tıraş sohbeti
    Yeni başlayanlar
    Konu dışı

EkİPMANLAR
    Usturalar
    Jiletli tıraş makineleri
    Fırçalar
    Sabunlar
    Kremler
    Jiletler
    Bileme taşları
    Kayışlar
    Pre ve aftershaveler
    Parfümler

TEKNİKLER
    Tıraş öncesi hazırlık
    Tıraş sonrası bakım
    İleri tıraş teknikleri

BAKIM ONARIM
    Restorasyon
    Bakım ve onarım
    Ustura bileme

vs vs gibisinden ilgili başlıklar arasında toplansa daha derli toplu olabilir. Bir de bence türkiyedeki jiletler, yabancı jiletler, domuz fırçalar, porsuk fırçalar, standart makineler, standart dışı makineler, çelik usturalar, jiletli usturalar gibi ayrımlara gerek yok. Hiç bir yabancı forumda bu kadar ayrım yok. Konu açılacağı zaman nerede açılacağı konsnda karmaşıklık da yaratabilir. Aynı malzemerin tek başlık altında olması o başlığı daha zengin yapar diye düşünüyorum.

mesajınızı kaydettım eksıklerı ılk yedeklemeden sonra duzenleyecegim

• Forum tanışma ve Forum kuralları kategorisini en yukarı taşıyabilirsin. Yeni abone olan oradan kendini tanıtır.
  • Ya ustalara sorum olacak benim lütfen cevaplayın şu acemi kardeşinize bi yardım edin. Ben şimdi bu işlerden pek anlamıyorum ama konuyu okuyunca çok özendim bana şu fırça önerisi yapabilir misiniz bir de köpük önerisi nerden alabilirim falan bilgilendirirseniz sevinirim. Jilet olarak mac3 kullanıyorum daha iyi önerebileceğiniz gittigidiyor vb sitelerden alabileceğim jilet varsa tavsiyelere açığım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Ya ustalara sorum olacak benim lütfen cevaplayın şu acemi kardeşinize bi yardım edin. Ben şimdi bu işlerden pek anlamıyorum ama konuyu okuyunca çok özendim bana şu fırça önerisi yapabilir misiniz bir de köpük önerisi nerden alabilirim falan bilgilendirirseniz sevinirim. Jilet olarak mac3 kullanıyorum daha iyi önerebileceğiniz gittigidiyor vb sitelerden alabileceğim jilet varsa tavsiyelere açığım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

başlangıç için en çok önerilen benimde kullandığım makine bu makinedir
    gittigidiyordada sanalpazardada mevcut

fırça yurtiçinden lider yada jaguar alabilirsiniz
    migrosa gidiyorsanız banat best alabilirsiniz

kopuk yada jel kesınlıkle kullanmıyoruz

arko sabun yada arko krem alabılırsınız

baslangıc ıcın yeterlıdır

• quote:

Ya ustalara sorum olacak benim lütfen cevaplayın şu acemi kardeşinize bi yardım edin. Ben şimdi bu işlerden pek anlamıyorum ama konuyu okuyunca çok özendim bana şu fırça önerisi yapabilir misiniz bir de köpük önerisi nerden alabilirim falan bilgilendirirseniz sevinirim. Jilet olarak mac3 kullanıyorum daha iyi önerebileceğiniz gittigidiyor vb sitelerden alabileceğim jilet varsa tavsiyelere açığım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Konu buradan devam:
    http://www.geltir.com/showthread.php?tid=6

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

başlangıç için en çok önerilen benimde kullandığım makine bu makinedir
    gittigidiyordada sanalpazardada mevcut

fırça yurtiçinden lider yada jaguar alabilirsiniz
    migrosa gidiyorsanız banat best alabilirsiniz

kopuk yada jel kesınlıkle kullanmıyoruz

arko sabun yada arko krem alabılırsınız

baslangıc ıcın yeterlıdır

Hocam niye köpük kullanmıyoruz, arko sabun veya kremden kastınız ne? Sabun kullanmayacaksak fırçayı ne için kullanacağız ve bu dediğiniz ürünlerin satın alma linklerini verebilirseniz(gittigidiyor tercihim) çok mutlu olacağım.

• Başlıktaki "Yaprak" kelimesini yanlış okudum
  • Konu buradan devam böyle çorbaya gidiyor:

http://www.geltir.com/showthread.php?tid=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 28 Eylül 2011; 19:57:19 >

• fırçalardan rodeo iyi ama WS fırça pek övüldüğünü hatırlamıyorum...
    makine doğru, satıcı da doğru. sorunsuzca alabilirsiniz.....
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.