Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Sırasıyla şunlara konuyorlar:

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı

Dedem bunla oluyor hepde sinek kaydi oluyor adam

+1 benim büyükbabam

• bir sorum olacaktı bilir kişilere
    şimdi ben makine ile traş oluyorum her yönden dalıyorum sağ sol aşağı yuksrı. ama bugün baktım bi tuhaf geldi ne bileyim.

yani demem o dur ki makine ile nasıl traş olunur?

(lisedeyim alternatif önermeyin..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

bir sorum olacaktı bilir kişilere
    şimdi ben makine ile traş oluyorum her yönden dalıyorum sağ sol aşağı yuksrı. ama bugün baktım bi tuhaf geldi ne bileyim.

tek yöne doğru kessen zaten verim alamazsın, jilet gibi dipden almaz. o yüzden bence yaptığın normal
  • beyler yardımcı olun yaş 16 sakal yok bıyıkları nası alcam ama daha çok yok ama jilet vurmak istemiyorum her gün traş çok zor olur erken gibi geliyo
    bide malum bölgedeki klılları jiletle alıyodum yanlardan çıkmaya başladı hafif oralarıda alınca ormana döndü her gün kesiyom çözümü yokmu bunun lanet olsun epilasyonmu yaptırsam

edit: beyler bide şu var malum bölgeyi alırken ne kadar yavaş yapsamda kanıyo yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auckland -- 10 Eylül 2012; 19:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

bir sorum olacaktı bilir kişilere

tek yöne doğru kessen zaten verim alamazsın, jilet gibi dipden almaz. o yüzden bence yaptığın normal

evet almıyor da bir sıkıntı yaratır mı ilerde diye kafama takıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesat70

beyler yardımcı olun yaş 16 sakal yok bıyıkları nası alcam ama daha çok yok ama jilet vurmak istemiyorum her gün traş çok zor olur erken gibi geliyo
    bide malum bölgedeki klılları jiletle alıyodum yanlardan çıkmaya başladı hafif oralarıda alınca ormana döndü her gün kesiyom çözümü yokmu bunun lanet olsun epilasyonmu yaptırsam

edit: beyler bide şu var malum bölgeyi alırken ne kadar yavaş yapsamda kanıyo yardım

Bence jiletin çok sakal çıkardığı bir uydurmadir

• 26 yaşındayım bende bununla traş oluyorum. biraz riskli ama gayet iyi traş ediyor . diger kullan atlar bana çok saçma geliyor , bir tanesi 10-12 lira hadi 5-6 kez traş olurum diyorsun oda mikrop kapıyor yüzün berbat oluyor . en güzeli yaprak jilet kullan jileti at makinayıda sıcak suyla temizle koy , traş olacagında da tekrar yıka tertemiz oluyor.
  • BEnde o jiletle oluyorum . Babadan öyle gördük :D

Permatik marka beyaz tıraş bıçaklarınıda çok kullanırım . 50 kuruş olduğundan pek sorun olmuyor . Zaten ünide sakal serbest aga . Ayda bi oluyoz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbişey

26 yaşındayım bende bununla traş oluyorum. biraz riskli ama gayet iyi traş ediyor . diger kullan atlar bana çok saçma geliyor , bir tanesi 10-12 lira hadi 5-6 kez traş olurum diyorsun oda mikrop kapıyor yüzün berbat oluyor . en güzeli yaprak jilet kullan jileti at makinayıda sıcak suyla temizle koy , traş olacagında da tekrar yıka tertemiz oluyor.

Mach3 falan alıp başlık değişsen, daha kolay değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

quote:

26 yaşındayım bende bununla traş oluyorum. biraz riskli ama gayet iyi traş ediyor . diger kullan atlar bana çok saçma geliyor , bir tanesi 10-12 lira hadi 5-6 kez traş olurum diyorsun oda mikrop kapıyor yüzün berbat oluyor . en güzeli yaprak jilet kullan jileti at makinayıda sıcak suyla temizle koy , traş olacagında da tekrar yıka tertemiz oluyor.

kolay ama çok pahalı . makinası 12 lira filan , 4 bıcagı 15-20 lira civarı en son gördüğümde. yani bana çok pahalı geliyor. her traş olacagımda berbere gitsem sadece sakal traşı olsam 2 lira versem (arada gidiyorum ondan biliyorum) o bile daha hesaplı olur

• quote:

quote:

quote:

kolay ama çok pahalı . makinası 12 lira filan , 4 bıcagı 15-20 lira civarı en son gördüğümde. yani bana çok pahalı geliyor. her traş olacagımda berbere gitsem sadece sakal traşı olsam 2 lira versem (arada gidiyorum ondan biliyorum) o bile daha hesaplı olur

Doğrudur, bizim ailede genetik olarak 24-25 yaşlarına kadar adam akıllı sakal çıkmadığı için fazla bir tecrübem yok :)
    Yaş 20 hala sıklaşmadı :D :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur, bizim ailede genetik olarak 24-25 yaşlarına kadar adam akıllı sakal çıkmadığı için fazla bir tecrübem yok :)
    Yaş 20 hala sıklaşmadı :D :D

orta 2'de ilk traşımı oldum , müdürün psikolojik baskıları sonucu bıyıklarımı kesmek zorunda kalmıştım sonra sonra iyice sıklaştı lise birde haftada traş olmaya başladım hatta cücük bile bırakıyorum müdür görmesin diye elim cücükte dolanıyordum

• Şimdiki aklım olsa suratima jilet vurmam makine neden dersen gömlek yakaları t shirts yakalar 3 ay giyeceksen 1 ay giyiyorum

• Ben yüzüme hiç jilet vurmadım ama kol altımı ve işte orayı permatikle hallediyorum sert ve fazla çıkıyor başka bişeyle alınacakta benimmi haberim yok ? :D Alıntı yaparak cevaplarsanız çok iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 10 Eylül 2012; 23:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Ben yüzüme hiç jilet vurmadım ama kol altımı ve işte orayı permatikle hallediyorum sert ve fazla çıkıyor başka bişeyle alınacakta benimmi haberim yok ? :D Alıntı yaparak cevaplarsanız çok iyi olur :)

cımbızla al sen hacı abi!

Öyle bir şey mi var yahu!

Vur heryere kıl mı çıktı vur jileti sonra ormanlar ormanlar bu seferde gözükmesin bu ne iğrençlik diye çalışmalara başlarsın!

bir kere kıl keramettir.Kıl insan bedenin nefes almasını sağlar.Eğer bugün kıl çıkmasa yüzde ne bileyim kollarda tahta gibi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

quote:

Ben yüzüme hiç jilet vurmadım ama kol altımı ve işte orayı permatikle hallediyorum sert ve fazla çıkıyor başka bişeyle alınacakta benimmi haberim yok ? :D Alıntı yaparak cevaplarsanız çok iyi olur :)

Vur heryere kıl mı çıktı vur jileti sonra ormanlar ormanlar bu seferde gözükmesin bu ne iğrençlik diye çalışmalara başlarsın!

bir kere kıl keramettir.Kıl insan bedenin nefes almasını sağlar.Eğer bugün kıl çıkmasa yüzde ne bileyim kollarda tahta gibi olurdu.

Bu ne şiddet yav :) Tamam o zaman sen hiç kesme nefes aldırıyo nasılsa joleylede şekil falan veririz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

quote:

Bu ne şiddet yav :) Tamam o zaman sen hiç kesme nefes aldırıyo nasılsa joleylede şekil falan veririz

hani diyorlar ya keçi çıkmaz hesabı ondan demiştim

waxx hem yumuşak onu kullan

dikersin hemde :D

• arkadaşlar sorduğunuz soruların cevabı önceki sayfalarda çoğunlukla mevcut.özellikle honemeister adlı üyenin ilk sayfalardaki yorumlarını okuyun,en iyisi honemeisterin tüm mesajlarını okuyun, kullan at veya kartuşlu bıçak bile kullansanız honemeisterin anlattıklarını uygularsanız tıraşla ilgili pek sıkıntınız kalmayacak. illaki anlattığımız yabancı ve pahalı malzemeleri almak zorunda değilseniz (ama elbette kaliteli yaprak jilet taşıyıcı ve yaprak jilet ,porsuk fırça alırsanız farkını hissedersiniz o ayrı mesele)

bastırmadan yüzünüze uygun teknikle tıraş olunca kıl dönmesi tahriş ve sakalların sert diken gibi çıkması sorunlarını minimum yaşar,bir süreden sonra hiç yaşamazsınız.

jiletlerin sakalları gürleştirdiği kılları artıdığı söylemi ise tamamen hurafe. jiletle/bıçakla kökünden kesilen sakal fazla kazınarak tahriş edici şekilde kesilmişse kendini onarmak korumak için geçici olarak biraz sert yapıda çıkabilir . sakalın kalınlaşması ve kıl sayısının artışı ise kişinin genetiğinden nasıl kodlanmışsa o yaşa gelince kendiliğinden artar ve kalınlarşır. jilet veya makine tıraşının buna etkisi yoktur. sadece tahrişli tıraşların geçici etkisiyle sakallar bir müddet diken gibi batıcı his vererek çıkar. sürekli tahriş edici tıraş oluyorsanız bu döngü devirdaim eder. tahriş problemini aştıdığınızda bu etkide ortadan kalkar.

• Arkadaşlar merhaba,

Şuan evde bir adet Philips Cool Skin, bir adet Braun FreeGlider, bir adet Philips SensoTouch RQ1150 şarjlı traş makinesi ve envayi çeşit traş bıçağı var. RQ 1150'yi tanıtan ayrıntılı bir yazı yazdım, orada traş bıçakları ve jellerle ilgili bir bölüm de var.OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.