quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ángel hadi sallama sen de iyi sarma yapıyomuş lafa bak Melek sarma yapmıyom sarma sarıyom Hem niye sallıcam be sarıyom işte halla halla @X-GeN sarayım bi günde getireyim o zaman gör. yemeden inanmam
quote:Orjinalden alıntı: ángel quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ángel hadi sallama sen de iyi sarma yapıyomuş lafa bak Melek sarma yapmıyom sarma sarıyom Hem niye sallıcam be sarıyom işte halla halla @X-GeN sarayım bi günde getireyim o zaman gör. yemeden inanmam Melekler yemezler içmezler
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Salamura olsa olur mu?Yoksa taze yaprak mı olsun? Ben çok güzel sararım he taze olsun be tam zamanı şimdi yaprağın salamurayı boşver
quote:Orjinalden alıntı: Citizen Var ya olsa nasıl da yerim. Söylemek lazım anneme yapsın. Sen ShenLong'un cezasını kaldır. ShenLong..,,, eeeee şeyyy, yani ben sana nasıl yolluyom bak sarmaları...
quote:Orjinalden alıntı: Citizen Var ya olsa nasıl da yerim. Söylemek lazım anneme yapsın. ------------------------------------------ public class aciktim { public static void main(String[]args) { cikcikk citizen=new cikcikk(); boolean aclik; if(aclik==true) { citizen.aciktim(); } else break; } } class cikcikk { public void aciktim() { System.out.println("Al bakayim sarmani afiyet olsun"); } } ------------------------------------------ biraz yanlış oldu ama olsun
cikcikimm gerisini yazamadım gözlerim çok ağrıdı break; yapıp geçiştirdim ben de break; olayım bari iyi geceler
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ángel quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ángel hadi sallama sen de iyi sarma yapıyomuş lafa bak Melek sarma yapmıyom sarma sarıyom Hem niye sallıcam be sarıyom işte halla halla @X-GeN sarayım bi günde getireyim o zaman gör. yemeden inanmam Melekler yemezler içmezler sen yaparsan yerim