quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bende cok guzel yerım.valla bak.ole guzel yerımkı sızde dayanamaz ac kalırsınız Sen yiğicisin zaten onu biliyoz. Biz yiğici değiliz, bakıcıyız
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. kimse Anneannemden ve annemden ii sarma saramaz valla özledim yaa ufff Hadi be sen benim sarmalarımdan bi yesen eminim öle demezsin.Ciddi diyom çok güzel sararım kalem gibi valla
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bende cok guzel yerım.valla bak.ole guzel yerımkı sızde dayanamaz ac kalırsınız Hazırcı seni
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. kimse Anneannemden ve annemden ii sarma saramaz valla özledim yaa ufff Hadi be sen benim sarmalarımdan bi yesen eminim öle demezsin.Ciddi diyom çok güzel sararım kalem gibi valla bilirim bilirim böle forumlarda atıp tutmaya benzemez yapacan getirecen bizde yiyecez
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. kimse Anneannemden ve annemden ii sarma saramaz valla özledim yaa ufff Hadi be sen benim sarmalarımdan bi yesen eminim öle demezsin.Ciddi diyom çok güzel sararım kalem gibi valla bilirim bilirim böle forumlarda atıp tutmaya benzemez yapacan getirecen bizde yiyecez @salih bana şimdi bi tencere sarma sardıracan he
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN ulen ısın en zor kısmını ben yapıorum.kendımı feda edıyorum sızın soyledıklerınıze bakın ya pff Sen kızların yemeğini yerim de Allah korusun ölürüm falan mı demek istiyorsun Terbiyesiz nolcak @HuZuN_CiCeGi yemeden inanmam
umut olm lafı degıstırme.en zahmetlı ıstır yemek yemek.herkes beceremez.herseyın bı yıyıs usulu vardır.ve ıddaa edıyorum kımse benden ıyı yıyemez
quote:Orjinalden alıntı: ángel hadi sallama sen de iyi sarma yapıyomuş lafa bak Melek sarma yapmıyom sarma sarıyom Hem niye sallıcam be sarıyom işte halla halla @X-GeN sarayım bi günde getireyim o zaman gör.