Lan ya gece gece ne koktum lanet böyle merakın mk..!
aynen, arkadaşın imza güzelmiş :D
ahahahha koptum resmen
Hehe
quote:
Orijinalden alıntı: TheScarlet
quote:
Orijinalden alıntı: Skreyper
kolay gelsin takip :) manzara güzelmiş neresi orası
Burası Kalkan-Antalya
orada denize giriliyormu denizmi gölmü orası hocam bayramda gelirim oraya :) hoşuma gitti
takip
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheScarlet
quote:
kolay gelsin takip :) manzara güzelmiş neresi orası
Burası Kalkan-Antalya
orada denize giriliyormu denizmi gölmü orası hocam bayramda gelirim oraya :) hoşuma gitti
deniz :D
manzara modu gölgede bıraktı en sona saklayacaktın manzarayı ,moda gelirsek sanki kapağın kenarına fazla yaklaşmışsın bende öyle bir hata yapmıştım kapak pleksiyi takınca kapanmadı öyle bişi olmaz umarım
iadar eder ;)
Hadi araba olsa modifiye et dicem de... kasanın modifiyesinden ne anlıyor bu insanlar anlamış değilim. kime hava atacaksın ki. sanal insanlara mı? boş işler bunlar
@korcekmez
Hocam şimdi mesele hava atmak ise ondan kolay yolu yoktur.
Ama her tofaş şahin aşıkları olduğu gibi pc kasa mofikasyonu aşıkları da vardır.
İkinci olarak bu işe şöyle bakalım :
a) sistem yetmeyebilir ve yükseltebilirsin. bunun sonucunda ise bazı yetmezlikler oluşur. b) ve bu yetmezlikleri de giderirsin fakat pc ve elektronik teknolojisi büyüdükçe gereksinimler çoğalır. ve yine yükseltmeye ihtiyac duyarsın. bu böyle devame eder. c) buradaki temel amaç pc kasalarını daha perofrmanslı hale getirmek ve kullanmaktır. d) senin boş işler dediğinden adamlar para kazanıyor.
Güzelmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme