Şimdi Ara

Yaptığım İlk MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan bir yıl öncesine kadar bilgisayar kasalarına mod yapıldığından bile haberim yoktu. Sonra tesadüfen burayı farkettim. O günden beri bağımlı oldum. Yapılan modların çoğuna baktım. En sonunda ben de kendi modumu yapmaya karar verdim. Bu modda kimseden yardım almayacağım. Temel prensibim bu. Ayrıca yaptığım her işin fotografını yükleyeceğim. Bilginiz olsun diye de neyi ne fiyata aldığımı ve bildiğim bazı püf noktalarını ekleyeceğim.

NOT: Ne yazık ki dijital fotograf makinem yok bu yüzden doyalı telefonumun 5 megapiksellik kamerasıyla çekiyorum tüm fotografları. Görüntü kalitesindeki sıkıntıdan dolayı şimdiden özür diliyorum.

• Kasam Asus Marka bir kasa. Temiz bir şekilde aldım. Bi kaç ufak vuruğu vardı ama göz yumdum artık. PSU veya CD Room vermediler yanında. 3 Tane fan ve içindeki USB tablosu ile birlikte 40 TL ye aldım kasayı.

Yaptığım İlk MOD

Başladım hemen üzerinde çalışmaya. Sağ kapağa plexi uygulamak için ölçü almaya başladım. Kapağın üzerinde daha iyi hava alması için konulduğunu düşündüğüm dışa bombe yapan yer yüzünden ancak ucu ucuna denk geldi.

Yaptığım İlk MOD

Su terazisinin sırtına kalemimi dayayarak çizdiğim çizgilerin köşe noktalarına kılavuz olsun diye matkap ile yarım cm çapında delikler deldim.

Yaptığım İlk MOD

Dayım her türlü alet edevata sahip bir adam. Onun bunları görebilme ihtimali yok ama ona teşekkür ediyorum. Netice olarak kasayı kesmek için kullandığım spirali dayımdan aldım. Köşelere deldiğim deliklere rağmen 3 milim kadar ileri kestiğim yerler oldu. İlk başta kaba taslak kestim sonra taşlaya taşlaya çizdiğim çizgilere 1 milim kalana kadar geldim. Geri kalanı hata affetmeyeceği için zımpara kullandım.

Kendi imkanlarımla bu kadar düzgün kesebildim. Aslında fena bir işçilik değil bence. Ufak tefek yamukluklar var ama ellemeye cesaret edemiyorum çünkü bi tarafı düzeltirken başka bir taraf gidiyor. Bu yüzden kestiğim yerlere fitil takacağım. Hem kusurları gizleyecek hem de tok gösterecek.

Yaptığım İlk MOD

İş bittiğinde çoktan gece olmuştu. İlk fotoğraf içime sinmedi bu yüzden seyyar ampul ile ışık tutarak bu ikinci fotoğrafı çektim.

Yaptığım İlk MOD

30.07.12 Bugünlük çalışmam bundan ibaret.

• Takip umarim iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden geleni yapacağım :D
  • takipteyim
  • NOT: Atölyem evimin terası. Bu da ufaktan bir fotoğraf olsun çalıştığım yer ile ilgili :)

Yaptığım İlk MOD
  • Takip. Sıkı bir mod geliyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim
  • eline sağlık hocam gayet güzel gidiyorsun evin manzarasıda süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarlet

NOT: Atölyem evimin terası. Bu da ufaktan bir fotoğraf olsun çalıştığım yer ile ilgili :)

Yaptığım İlk MOD

bilgisayar yerine oturur resim yaparım :)
  • takip, fitil iyiki aklına gelmiş yoksa çok uğraşacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: byroqqo

quote:

NOT: Atölyem evimin terası. Bu da ufaktan bir fotoğraf olsun çalıştığım yer ile ilgili :)

Yaptığım İlk MOD

bilgisayar yerine oturur resim yaparım :)

+1 Orada çalışılmaz hele ki güneş batımında oooh valla ben çalışmayı falan bırakıp yatarım orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 1 Ağustos 2012; 9:45:56 >

• Kolay gelsin
  • kolay gelsin takip :) manzara güzelmiş neresi orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skreyper

kolay gelsin takip :) manzara güzelmiş neresi orası

Antalya sanırım, imzasında öyle yazıyor
  • quote:

Yaptığım İlk MOD

hacı sen modu filan bırak gir denize :D
  • Takip++
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

Yaptığım İlk MOD

hacı sen modu filan bırak gir denize :D

Aynen Katılıyorum Gir denize neybiş Mod Yapılacakmış Peh Kasa Yan Kapagıda Kesik Olsun gir Denize :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Skreyper

kolay gelsin takip :) manzara güzelmiş neresi orası

Burası Kalkan-Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Takip++

Lan ya gece gece ne koktum lanet böyle merakın mk..!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.