Şimdi Ara

Yaptığım Şey Garip Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben hergün yollardayim, akşam eve gelince mutlaka araç kamerasindaki görüntüleri yedekler, izler ve oradaki tüm plakalari exel formatinda bir dosyaya kaydediyirum. Günlük ortalama 1 saatim yolda geçiyor evde 1 saatte bunlari izliyorum ve 20dakika da plakalri yedekliyorum.

Bundan 20 yil sonra plaka nostalji diye bir site açıp orada plakasını girenlere trafikteki kayitlarini nostalji olarak para karşılığı üye olanlara izlettirerek kazanç sağlamayi ve bu parayla da kendime orijinal ama o zamanlarda eskimeye yüz tutmuş olan merces ve bmwnin 90 model civari arabalarindan alip, restore ederek sonraki yirminci yilda iyi paraya antika olarak satmayi,40 yil sonrasina tekabül edecek bu planlanmış gelirle de Kızılay'a bağış yapmayı, para kalirsa da onla eğer bu forum o zamanda kalirsa forumdaki herkese küçük ölçekli arabalar hediye etmek istiyorum.

Sizce bu iş tutar mi? 40 yıl sonra bu forum kalir mi? Kalirsa oyuncak arabalar o zaman da popülaritesini korur mu? Korursa bile ne derece mantıklı olur?

• Garip.
  • Kafamda deli sorular diyorsunuz yani
  • Bu soruların yanıtını bilmek için müneccimlerle yakın temasa girmek gerek bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Kafamda deli sorular diyorsunuz yani
    Ben işten geldiğim zaman yemek yemeye bile üşeniyorum, sen neyle uğraşıyorsun yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Kafamda deli sorular diyorsunuz yani
    Adam da yahudi ticaret kafası var
  • selmanter S kullanıcısına yanıt
    Tamam yap.
  • Bir soru daha. Bu projemi burada yazmam, ilerde bunu benden çalıp yapacak birisine karşı mahkemelerde hakkimi aramam için kullanilabilir mi? Yoksa illa patent başvurusu mu yapmaliyim?
  • Bunlar hep yalnızlıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanter

Merhaba arkadaşlar, ben hergün yollardayim, akşam eve gelince mutlaka araç kamerasindaki görüntüleri yedekler, izler ve oradaki tüm plakalari exel formatinda bir dosyaya kaydediyirum. Günlük ortalama 1 saatim yolda geçiyor evde 1 saatte bunlari izliyorum ve 20dakika da plakalri yedekliyorum.

Bundan 20 yil sonra plaka nostalji diye bir site açıp orada plakasını girenlere trafikteki kayitlarini nostalji olarak para karşılığı üye olanlara izlettirerek kazanç sağlamayi ve bu parayla da kendime orijinal ama o zamanlarda eskimeye yüz tutmuş olan merces ve bmwnin 90 model civari arabalarindan alip, restore ederek sonraki yirminci yilda iyi paraya antika olarak satmayi,40 yil sonrasina tekabül edecek bu planlanmış gelirle de Kızılay'a bağış yapmayı, para kalirsa da onla eğer bu forum o zamanda kalirsa forumdaki herkese küçük ölçekli arabalar hediye etmek istiyorum.

Sizce bu iş tutar mi? 40 yıl sonra bu forum kalir mi? Kalirsa oyuncak arabalar o zaman da popülaritesini korur mu? Korursa bile ne derece mantıklı olur?

Stratijiyi iyi ayrlarsan tutar hemde nasıl.. Baba yadigarı araçlar vs vs bunları tekrar görmek isteyen çok olur.

• Hem garip hem değişik
  • Hakikaten çok garipmiş. Ne olacağı belli olmayan bi yatırım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonstop92

Hem garip hem değişik
    20 yıl sonra kaç kişi aynı arabayı kullanacak? Farz edelim ki kullananlar var, kaçı para karşılığında trafikteki bir kaç saniyelik görüntüsünü görmek isteyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bunlar hep yalnızlıktan
    Bu siteyi bilmem ama eğer iyi korursanız sizin kayıtlar kalır tabii, neden kalmasın. İngilizler der ki dünyayı 26 kurşun askerle fethettik. Hızlı matbayı Alman'lar buldular, Rus ve İngilizler'le eşzamanlı kullanmaya başladılar ama herkes farklı şeyler yaptılar, 150 sene içinde ise çok farklı yerlerdelerdi...

Tabii Akdeniz'de günü yaşamak vardır. Anı kaçırma denilir (carpe diem). Geleceği planlamak -en geniş haliyle- kuzeye özgüdür, böyle işlerde biraz yalnız kalmanız doğaldır, pek rastlanır şey değildir. Bu demek değildir ki "garip".

Şimdi internet var. Eşzamanlı kullanmaya başladık...

• Evet gerçekten çok garip :)
  • Mantık çok güzel maşallah kafa çalışıyor yalnız şunu merak ediyorum. Restore ettiğiniz aracın parasıyla hem Kızılay'a bağış yapacaksınız hem de forumdakilere araba alacağım demişsiniz. Bana kalırsa bu dediklerinizi yapmanız için 8-10 milyondan aşağı paranız olmaması lazım. Antika araçların piyasası milyonların üzerinde ise lafım yok
  • Tutmaz. Üste para versen belki izlerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Tutmaz. Üste para versen belki izlerler.
    bence kendine bir kız arkadaş bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

bence kendine bir kız arkadaş bul

Alıntıları Göster
    garipama tutabilir.

mesela ben şuan 90larda çekilmiş videoları zevkle izlerdim.
  • Bir de soruyorsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.