Şimdi Ara

Yaptığım Sitenin Yeni Hâli!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu site hakkında daha önce de yorumlarınıza başvurmuştum,şimdi aynı siteyi değiştirdim farklı bir arayüz ortaya çıktı!
    O değerli yorumlarınızı bekliyorum tekrar! Gözünüze çarpan eksiklikleri,fazlalıkları ve yapılan yanlışlıkları yorumlarınıza eklerseniz sevinirim!

Sitenin adı şu :www.unalanmatbaa.com

Birde index yani giriş sayfasını flash la yaptım fakat giriş butonuna direk link veremedim,yeni sayfada açılıyor! Bunada bir çözüm önerirseniz sevinirim yani direk link vermek için!

• fena deil.
  • sol ust kosedeki uma isminin kenarlari biraz dagilmis gibi, logo resimleri jpg olarak degilde png olarak kaydedersen bu dertden kurtulmus olursun
  • 1. Buton a target=_self tagını ekle.

yani kod <a href="falanfulan.html" target="_self"> gibi olması gerekiyor.

2. Gereksiz java kodları ile sayfayı yormuşsun. ( Mouse ile gezen yazı )
    3. Google ??? Giriş Sayfasında Google linki gereksiz, hele vermek istiyor isen bu kadar yukarıda tutma. Biraz daha aşağıya çek.
    4. Logo kenasrları kaymış. murtis te söylemiş gerçi; png kullan yada resmi 100/100 yap yani koyacağın resim ( tam boyutlarını verecektim ama sağ tuş engellemişsin kaldı ki bu tip bir sitede gerek yok ) 300*300 ise resmi 500*500 yapıp sonra küçültme yada aynı şekilde büyültme.
    5. Reklam alanı bırakmışsın sanırım ama bu düşünce bence mantıksız. Siteyi yapmaktaki amacın zaten kendi reklamını yapmak; peki benim bir matbaam olsa yine oraya reklam alırmısın ?
    6. Renk uyumları için biraz daha çaba harcamalısın. Mesela linkleri verdiğin butonları logonun rengine uydurman daha iyi olabilirdi ( Gerçi Frontpagete yapılmış sayfa ve hazır buton kullanılmış )
    7. Kullanım ve Gizlilik linkleri altta hiç hoş durmamış.

Gelelim ++ lara :D

+ Tarih scriptini bizim kullandığımız şekle uyarlamışsın.
    + Atatürk' ümüzü unutmamışsın Çok kıvanç ve mutluluk duydum.

• butonlar çok amatör duruyo.
  • forntpage in standart butonları yerine buton tasarım programları ya da flashla basit bi buton yapsan daha güzel olur kanaatindeyim.Hatta yerine photoshop da animasyonsuz sabit bi buton resmi bile daha güzel olabilir.
  • x-fles msn albilirmiyim şu zamanda bulunmuyo böle bilgisini paylaşmak istiyen kişi
  • portal güsel ama eksikleri çok
    Host sitesine güzel gider çalsammı acaba
  • Yeni başlayan birisinin yaptığı sitelere benziyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.