Şimdi Ara

Yaptığımız bir muhabbet... Ve Fiyat sorgusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben elimdeki sos armoru satmak için fiyat öğrenmeye çalışıyordum.Bi arkadaş geldi.Önce alıcı sandım sonra beleşci oldunu öğrendim.Neyse sonra bende ona bu azminin karşılığı bi hediye vermek istedim.Yumurta vardı elimde 1 adettini ona hediye ettim.Napcanı soruncada git başkansına kafala yada olmadı menemen yap diyince yanımdaki arkadaşla yarıldık.

Neyse asıl mevzu bu dill.Arkadaşlar lütfen böyle yapmayın.Herkes böyle yaparak bu itemlere ve gold sahip olmuyor.Görev yapın arkadaş edinin,kervan yapın.Yani kısaca beleşe hayattta hiçbirşey yok.Bu sadece bri oyun olsada bunda beleşe bişi yok...Kendiniz böyle paralamayın.

Elbet yardıma ihtiyacı olana yardım edilir.Şahsen ben elimden geldiğince yardım ediyorum.Yeterki içimden gelsin.Zorlar yardım alamazsınız.

Son bi sorum daha var.

ELİMDEKİ SOS LVL 20 ARMOR LEGS KACA GİDER??? Ben lvl 20 en lvl 28ullandım... Ancak lvl 28 armor daha iiydi.

Aşağıda olayın ve armorun resimleri var...

http://img525.imageshack.us/img525/4561/sro20060605182525708oq.jpg

http://img365.imageshack.us/img365/2413/sro20060605181143057vw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLLeSS81 -- 5 Haziran 2006; 18:51:36 >

• Hangi server.Eger yeni acilansa 500k+ ya gider.Ama eski serverlardansa 200kmax
  • venice eski server ne yazıkki... sağol umarım daha ii fiyatla alıcı bulurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLLeSS81 -- 5 Haziran 2006; 20:18:06 >
  • of al yumurtanı demiş bide sonunda
  • ohaa kaça sattın onları bugün ben aldım

lvl 20 legs +1 sos armor 275k

lvl 21 üstlük +1 sos armor 300k

yani toplam 575k ya aldım aynı adamdan sen kime sattın onları benim aldığım yabancıydı bende dawnhangda storage nin ordan aldım gece.
  • daha satamadım elimde 400 zorluyorum alan cıkmazsa bende 200-300 arasında verecem başka care kalmadı...

Ayrıca bugün birisi janganda yumurtaya 100k verdi sonra dayanamadım dükkanı kapayıp peşinden gittim mesaj yazdım parasını geri verdim yumurtayıda hediye ettim. Adam sonradan bana küfür etti napalım anlaştık sonradan.

Elimde son bi tane yumurta daha kaldı napayım ben onu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLLeSS81

daha satamadım elimde 400 zorluyorum alan cıkmazsa bende 200-300 arasında verecem başka care kalmadı...

Ayrıca bugün birisi janganda yumurtaya 100k verdi sonra dayanamadım dükkanı kapayıp peşinden gittim mesaj yazdım parasını geri verdim yumurtayıda hediye ettim. Adam sonradan bana küfür etti napalım anlaştık sonradan.

quote:

menemen yap

• quote:

Orjinalden alıntı: SouLLeSS81

daha satamadım elimde 400 zorluyorum alan cıkmazsa bende 200-300 arasında verecem başka care kalmadı...

bende 6 tane var seneki paskalyayı bekliom belki işe yarar
  • bende bekleteyim öyleyse hatıra olsun... Menemen fikride güzel ama bu havada bayar valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.