Şimdi Ara

Yaptığınız en ilginç karışımlar? (Yiyecek/İçecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tadı bira, kırmızı şarap ya da viski gibi içeceklerden nefret ederim. Bi gün öylesine bi bardak bira içeyim dedim içemeyince bari ziyan olmasın deyip kolayla karıştırdım daha da iğrenç oldu döktüm. Bi keresinde viski denemek istedim tadı biradan da berbattı içine ne kadar kola karıştırsam da ağırlığı geçmedi kusmadan döktüm lavaboya

Sütlü çayı denedim, çayın o güzelim tadını süt bastırıyor, iğrenç değil ama sütü de çayı da ayrı içmek tat açısından daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ekim 2011; 13:15:21 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:6 >
  • Çay sıcak şarap azıcık karabiber... Kışın soğuk algınlığına birebir...
    Ayrıca arkadaşım ayranla şalgamı karıştırmıştı. Rengi midemin bulanmasına yetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

baklava+turşu

Halen yerim

arkadaşım baklava ayran oluyordu sen karıştırmayasın :) :)

hayır yanlış değil.
    Baklava+kornişon turşu tercihimdir. Ama kornişon yoksa turşu nun ne turşusu oldu farketmez
  • Yepyeni karışımla karşınızdayım.

Üniversitede; "tulumba tatlısı ve baklavayla tuzsuz ayran içilir, tadı dengeler" diyen Karadeniz'li arkadaşlarım vardı. İlk defa duyduğumdan şaşırmıştım. Buradan yola çıkarak; baklavanın üstüne yoğurt ezip döktüm. Sonra çok basit oldu bu diyerekten üzerine pul biber ve tuz ektim.

Sonuç; kendinizi birazcık seviyorsanız denemeyin.
  • Kolaya pul biber, ekmek, domatea suyu, salça, ketçap, mayonez ekleyip içmişliğim vardı. %90 yarın yine bir iğrençlik yapıp resmini atacağım buraya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Kolaya pul biber, ekmek, domatea suyu, salça, ketçap, mayonez ekleyip içmişliğim vardı. %90 yarın yine bir iğrençlik yapıp resmini atacağım buraya...

Atma tehlikeli olabilir.
  • bal+sogan+sarımsak
  • çıtır çıtır taze ekmek arasına sade ruffles doldur üzerinde kaşar erit ve mayonez ketçap ekle :) lezizzz
  • kola-fanta
  • sucuklu tost+saralle
  • domates,peynir,ekmek
  • Kabak tatlısı + kaymak
  • Siz karışım görmemışınız

Holy Shit
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Siz karışım görmemışınız

Holy Shit

insanların yaptıklarından bahsdiyorduk biz :) bu nerden çıktı x)
  • süt + kola
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.