Şimdi Ara

Yaptığınız en mükemmel hareket (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sona ile cok dusuk bir canla ormanda Kha'Zixten kaca kaca skoru almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooliqan35 -- 9 Nisan 2014; 18:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverda Leona ultiyle körden baron calmistim sansa bi salladim baron geldi sonra bi base attim sigara yakip uc dakika afk kaldim

Bide bu sezonun basinda nasusla baya guzel kasip 40. Dakikada tek kalan nexus kulesine divelayip penta almistim baya bi iyi hissettirmisti. Karsi takimin maliigindan di tabi hepsi ayni anda girse dayanmam mumkun degil teker teker geldiler iki q atip kestim hepsini nexusu aldim bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 9 Nisan 2014; 18:44:01 >
  • jarvanla e atarak baron çaldım ama niyetim baronu görmek istemekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELPTarkus -- 9 Nisan 2014; 18:39:49 >
  • Kafalarınız çok güzelmiş çocuklar güle güle kullanın

• Khazixtim 4v5 oynuyoduk 2 kişi öldü thresh ve ben kaldık thresh kaçtı geriye doğru ben zaten oyun biticek diye ashe e daldım önüne düştüm tam anında arkasına flash attım ultisinden sıyrıldım ve kestim sıçrayıp nidalee'yi de kestim sol çapraza doğru rast gele bir e attım malphite ultiyi ıskaladı o arada thresh geri döndü malphite'ı tuttu ben oriannayı kestim lee sin ile mücadele ettim ikimizinde çok az canı kaldı thresh w attı onu da kestim fenere basıp gidip malphite'ı da kesip penta attım nexusu keserken inhibitör devreye girdi base attık sonra ezreal bd yapacam diye gitti geberdi verdik oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

TR'de iken kha oynuyordum, Neyse karşımda renekton vardı ve dk. 25 ikimizinde 260 minyonu vardı. İki tamınında diğer dörtlüsü devamlı tf yapıyorlardı. Ben Top'da ilk kuleyi almıştım. Sonra renektonla orada bir kapıştık ve ulti+flash derken renektonu indirmiştim. O sırada bizimkiler o TF yi kaybetmişti ve midden yarmaya başladı karşı takım. Sonra bende Top'dan yardım ve inhibitöre kadar gittim. Fakat karşı takımda Varus-Gragas-Tresh üçlüsü bizim Nexus'a vurmaya başlamışlardı bile. Bende base atıyordum o sıra ve Gragas bana aynen şöyle yazdı. Kha, sence bir inhibitöre oyun vermek değdimi ? Tabi o sıra bizim takım full bana sövüyor. Base'e geldim orada tripple çektim. Sonra minyonları sürdüm biraz. Bizim takım doğdu ve midde toplandık. Ben bir mavi alayım dedim bir gittim, bizimkiler yine TF girdi ve Adamların canı çok azdı. Hepsi dağınıktı ve bastım ultiyi penta attım, ardından oyunu bitirdim. Oyunu bitirmeden öncede Gragas'a yazdığım şey aynen şöyle idi.
    Gragas, Sence değdimi...(çok fena koymuştu adama, oyun sonu ekranda küfür etmişti bana)
    7 tane honor almıştım

Zaten kendi takımın honor veriyor.

• Aynısı machiminada vardı sanırım,lee idim mavi için arkadan q atıcam,erken attım biraz çimene girdi bi baktım teeto göründü fb aldık :D

• b atmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaxla smite siz 5 kişinin arasına atlayıp baron çaldım.Ardımdan gelen ori topu üstümdeydi ultiyle adama penta attırdım.
  • Lee Sinle yaptıklarımı yazsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shntkr

ha bide shyvananin ultisiyle dragon steal yaptiydim, tfyide aldik oyunu bitirdik ve golda cikmistim :3

Çaldığında shyvana özür dilerim kardeşim dedi mi ? (ciddiyim öyle replik varmış)
  • Veigar oynuyodum midin ortasındaydı olay ama herkes 2-3 item tamamlamıştı ve mid kuleleri yoktu en azından 1. kulelerin olmadıgını hatırlıyorum, karşımda 3kişi vardı stun atıp birini q r tekledim sonra canım çok az kaldı archangelstaffın gelişmişinden gelen bariyeri basmıştım sonra midin kenarındaki uzun çalıya girmiştim ve oldugum yere w atıp zhonya basmıştım sonra kha zix e ile oldugum yere atlamıştı master yi de aynı yere koşarak gelmişti ve w yere düşüp triple kill olmuştu
  • Sanırım şu ana kadar ki en iyi hareketim Janna'nın Q'su ile baron çalmak oldu. Ap de değil support oynuyordum.
  • Rakip baron yaparken 5 kişiye brden annie ulti ile stun attım bizim ormancı baronu çaldı üstüne katliyam atıp oyunu bitirdik çok iyi bir hareketti karambolde kaldı 5 kişi stun yiyince çaldı bizim haydar kha. sonra takımla ace atıp oyunu bitirdik baron çalıp penta atmış kadar sevinmiştim en iyi hareketim olmasada hatırladığım bu
  • Daha oyunda yeniyim, yaptığım en serseri hareket kaçarken 3 yönlü çalılara girip koşu istikametimin tersinden çıkarak peşimdekilerden kurtulmak oldu. Bir de usta yi ile quadro atmam var ama 50. dakikada 18'e kasıp tüm itemleri tamamlayan herkesin yapacağı bir olaydır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 9 Nisan 2014; 20:14:15 >
  • Ego icerdigi icin yazmak istemedim. Basarilar arkadaslar

• 4v1 kalmışken caitle dışardan oto atack ile çaldığım baron adamlar mal gibi kaldı saolsun elise çarpı başta attı :D yalnız şaka maka elim titremedi değil

• Ahrinin q su ile baron caldim riven un ultisyyle baron caldim.Birde zedle 5 vs1 girip APC yi alip kacmistim

• Gragas ile karşımda kha vardı e ile üstüme atladı Wukong gank atıyordu kuleye yakındım kulenin altına q attım ulti ile kha yı kulenin altına aldım q yu patlatırken e yi vurdum ignite attım öldü aynı zamanda wu dan kaçmayı başarmıştım (We miss you gragy )
  • Hiç unutmam Lux ile 18. dk'da üst koridorda birikmiş minyonları temizlemeye gidiyordum Baronun oradan geçerken elim yanlışlıkla Q'ya bastı ve baron geldi Yanlışlıklada olsa bir anlık Theokoles oldum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.