Şimdi Ara

Yaptığınız en mükemmel hareket (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arawnn47

Thresh ile inanılmaz hook atmıştım tarif edilemez.

O zaman bu yorumun ne anlamı var :D:d
  • Çok güldüğüm bir hareket vardı. Ben Blitz im. Bizim Twitch ve karşı Jinx baron önü vs yaptılar. Bizim Twitch üç beş canla yendi. Barona q attım bizim adc öldü Jinx e kill saydı 9 u da bana gülüyordu :D:D::D
  • Solo q' silver 1 hellde 99 puandayken fizz almıştım. Oyunun sonunda triple kill çıkardıktan sonra adamların Nexuslarını keserken baselerinin en içine kaçmaya çalışan, yarı canlı 2 adamı gözüme kestirdim.

Sağdakine ulti soldakine w+q yaptım. O sırada ana çeşmenin turretı vurmaya başladı. Çok soğuk kanlı bi e atıp tam ortalarına düştüm ve zhonya bastım. E, sonayı indirmişti. Ulti de Lux'u aldığında ekranda penta kill yazıyordu. Tam sevinecekken tresh'in el fenerini gördüm.

Sonuçta oradan da tresh'in w'suyla çıktım zhonya bitişi. Canım 25'in altındaydı. 9 kişiyi tek teek ekleyip her birine sormuştum replay var mı diye.

O gün üniversiteyi bırakıp e-sport kariyeri mi yapsam diye bile düşünmüştüm

Sonuc: mac sonu 0 puan geldi 99 da kaldım ve silverdan hayatım boyunca çıkamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safazx -- 10 Nisan 2014; 10:26:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: safazx

Solo q' silver 1 hellde 99 puandayken fizz almıştım. Oyunun sonunda triple kill çıkardıktan sonra adamların Nexuslarını keserken baselerinin en içine kaçmaya çalışan, yarı canlı 2 adamı gözüme kestirdim.

Sağdakine ulti soldakine w+q yaptım. O sırada ana çeşmenin turretı vurmaya başladı. Çok soğuk kanlı bi e atıp tam ortalarına düştüm ve zhonya bastım. E, sonayı indirmişti. Ulti de Lux'u aldığında ekranda penta kill yazıyordu. Tam sevinecekken tresh'in el fenerini gördüm.

Sonuçta oradan da tresh'in w'suyla çıktım zhonya bitişi. Canım 25'in altındaydı. 9 kişiyi tek teek ekleyip her birine sormuştum replay var mı diye.

O gün üniversiteyi bırakıp e-sport kariyeri mi yapsam diye bile düşünmüştüm

Sonuc: mac sonu 0 puan geldi 99 da kaldım ve silverdan hayatım boyunca çıkamadım

ahahahh :D

• lee ile baronu kontrol edicem diye q atmıstım körlemesine... meğersem baronu alıyorlarmıs bende son vuruşu yapmışım

keşke kayıt olsaydı efsanevi olurdu

birde blitz ile görünmez rengarı jungda yakalayıp ulti ile öldürmem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

lee ile baronu kontrol edicem diye q atmıstım körlemesine... meğersem baronu alıyorlarmıs bende son vuruşu yapmışım

keşke kayıt olsaydı efsanevi olurdu

birde blitz ile görünmez rengarı jungda yakalayıp ulti ile öldürmem var

İman gücü...
  • en havalısı feedlenmiş nasus olup ulti+ghost basıp üstlerine koşmak 5 kişi birden flashlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Dari oynarqen r ye bastim yoq oldu adam xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingladyo kullanıcısına yanıt
    TR Serverında karşı rakibin verdiği " Onurlu Rakip " İçinde honor deniyor. Tam anlamını bilmesemde bu güne kadar bunu gördüm. Hayır anlamadığım olay, bunu forumda kırk kere konuda yaptılar ama hala siz kendinizi bir şey zannedip insanların yazdıkları yazılarda hatalar aramaktasınız. Nasıl bir yaratıksınız siz ya ? Cidden anlam veremiyorum ve sizin gibilerle aynı serverda oynamaktan kurtulduğum için Rabbime her gün dua ediyorum.
  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    Sanada aynısını yazıyorum. TR serverında karşı takımın verdiği " Onurlu Rakip " içinde honor derler, Ve sizin gibileri gerçekten hiç anlamıyorum. İnsanların yazdığı yazılardan niye bir şeyler çıkarmak için düşünüyorsunuz ? Bu düşüncenizi biraz beyninize güzel bir bilgi girsin diye kullaysaydınız emin olun daha iyi olurdu sizin için. Gelmiş 7 honor ? yazmış. Var ya gözümde oyundaki 12 yaş gurubu çocuklardan hiç bir farkın yok çünkü onlardansın. Rabbime her gün dua ediyorum, sen ve senin gibilerle aynı serverda oynamadığım için. Allah oynamak zorunda kalanlara sabır versin ne diyim.
  • Rakip team baron keserken hem ben blitz'le hemde rakipte blitz var. Aynı anda iki blitz birbirimiz çektik, hemen geri flash attım.Rakip blitzi bizimkiler kesmişti. Girip baronu almıştık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Rakip team baron keserken hem ben blitz'le hemde rakipte blitz var. Aynı anda iki blitz birbirimiz çektik, hemen geri flash attım.Rakip blitzi bizimkiler kesmişti. Girip baronu almıştık..

O an abdestin önemini anladın?
  • penta attım

• Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Peki. Karşı takımda 7 kişinin olduğu bir mod varsa senin oynadığın serverda söylersin. Ha bu arada yaşımı da tersten yazmışsın. Hadi eyvallah.
  • Dari ile 5v1de 4te4 attıktan sonra 5.yi kovalarken bizim hıyar zedin gelip çalması

• Morganayla soloya doğru yururken rastgele barona q attım bizde kaldı

• ben leesindim midde caitlyn bana ulti atıyordu benim can 100 felandı önümdede tristina kaçıyordu onunda canı azdı flashla önüne geçtim ve o öldü .d

• Meger dedikleri gibi viktor gizli opmus hemen rp cekip aldim oyunda ultisini barona attim hem baron caldim hem penta attim hemde vardsiz tamamen sansti

• Kassadin ile 5v1 kulesi kalmayan nexusus koruyup ace aldırmıştım. Zhonya + late game ulti cd sağolsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

TR Serverında karşı rakibin verdiği " Onurlu Rakip " İçinde honor deniyor. Tam anlamını bilmesemde bu güne kadar bunu gördüm. Hayır anlamadığım olay, bunu forumda kırk kere konuda yaptılar ama hala siz kendinizi bir şey zannedip insanların yazdıkları yazılarda hatalar aramaktasınız. Nasıl bir yaratıksınız siz ya ? Cidden anlam veremiyorum ve sizin gibilerle aynı serverda oynamaktan kurtulduğum için Rabbime her gün dua ediyorum.

Honor un ne anlama geldiğini bilmiyon herhalde honor demek onurlu demek yani tr serverında onurlu rakip ve senin takımın dost canlısı takım çalışması ve yardımsever verebilir ve bilip bilmedende konuşma.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.