Bildirim
Yaralamalı Trafik Kazası (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Anlam veremiyorum bu bizdeki fevriliği illa her konuya yaklaşımımız kavga gürültü ile -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat*
İlgi için yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim özellikle CeVaLieR kardeşime.
rica ederim abi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. -
Merhabalar,
Yaralamalı bir kaza geçirdim maalesef çarptığım gençte %70 zihinsel özürlü bir genç. 12 gün kadar yoğun bakımda yattı çok üzüldüm ama Allaha şükür genç sonra hızla iyileşti sonrada taburcu oldu. Birkaç kez hastaneyede gittim geçmiş olsun için babası ilede tanıştım. Şimdi yürüyor desdeksiz olarak bacağına platin takılmış şu an çok iyi. Olayda ben tali kusurlu şahıs da asli kusurlu . Genc yoldan koşarak geçiyor orta refüjdede durmadan devam ediyor ve yola koşarak çıktığından ben çarpıyorum ambulansda cağırdım. Çok şükür genç iyi durumda . Adliyeye cağrıldk uzlaşma için kabul ettim ama babası rapor alacağım zaman istedi ve öyle kaldı sanırım uzlaşma istemiyor ve davacı olmak istiyor keza bana keza sigorta şirketine . Şimdi beni neler bekliyor neler yapmam gerekiyor. Bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. Selamlar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X