Şimdi Ara

yaramaz char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığım str glavier için günümüz zamanında işe yaramaz karakter tipi olarak bir yorum yaptı
    bu tezi çürütebilecek arkadaşlar var mı?

• bana göre glavie char kum torbası
  • İyi char
  • Arkadasin neye dayanarak ise yaramaz demis ? Onlari ogrenirsen yardimci olabilirim.
  • Bu zamanda aslında builde bakmıyor dostum iteme bakıyor eskidendi build veya char kullanma isro bitti
  • Glavier her char gibi güzel bir builttir. Bu iş zevk ve keyif işi.

İlk göz ağrımdır. Glavier..

Kum torbası diyen arkadaş kafasına inen darbelerle şaşırmış olmalı yada glavier ile adam gibi oynamayı bilmiyor olmalı.

Glavier,kraldır.

itemlerini her char gibi güzelleştirirsen Heuksal-Cold-Fire öldürür,süründürür,siler,süpürür.
  • valla ne yalan söyleyeyim blade bir yana, glavie bana daha bir güzel ve güçlü geliyor
    fakat arkadaşımın dediğine göre pvpde cok fazla glavier varmıs falan filan.. bende uzun süredir oynamadığım için bir bilgi alayım dedim
    ama demek ki heves kırmaya gerek yok glavier iyidir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce bir wall açıyoruz ardından Stun ve Division atıyoruz tutarsa Flying Dragon atıyoruz ardından Ghost spear en son Soul Spear serisi ve karşıdaki yerde
  • Fena
  • Mantikli dusunun, eger herhangi bir char digerindn gucsuz olsaydi herkes onu acardi, gucsuz olani kimse kullanmazdi. Hepsinin iyi kotu oldugu alanlar var ve kullanilabilir tum buildler iyidir.
  • SroR de iyice güçlendiler wizard kastığıma pişmanım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.