Bu zamanda aslında builde bakmıyor dostum iteme bakıyor eskidendi build veya char kullanma isro bitti
Glavier her char gibi güzel bir builttir. Bu iş zevk ve keyif işi.
İlk göz ağrımdır. Glavier..
Kum torbası diyen arkadaş kafasına inen darbelerle şaşırmış olmalı yada glavier ile adam gibi oynamayı bilmiyor olmalı.
Glavier,kraldır.
itemlerini her char gibi güzelleştirirsen Heuksal-Cold-Fire öldürür,süründürür,siler,süpürür.
valla ne yalan söyleyeyim blade bir yana, glavie bana daha bir güzel ve güçlü geliyor fakat arkadaşımın dediğine göre pvpde cok fazla glavier varmıs falan filan.. bende uzun süredir oynamadığım için bir bilgi alayım dedim ama demek ki heves kırmaya gerek yok glavier iyidir :)
Önce bir wall açıyoruz ardından Stun ve Division atıyoruz tutarsa Flying Dragon atıyoruz ardından Ghost spear en son Soul Spear serisi ve karşıdaki yerde
Fena
Mantikli dusunun, eger herhangi bir char digerindn gucsuz olsaydi herkes onu acardi, gucsuz olani kimse kullanmazdi. Hepsinin iyi kotu oldugu alanlar var ve kullanilabilir tum buildler iyidir.
SroR de iyice güçlendiler wizard kastığıma pişmanım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme