Şimdi Ara

Yaran fıkralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 adam aynı anda ölür ve öbür dünyada karşılaşır. Birbirlerine nasıl öldüklerini anlatırlar.
    1. adam; "eve yorgun geldim, kapıyı çaldım açan olmadı. Ben de anahtarla girdim, baktım ev darmadağın, yemek de yok, karım da yatakta öyle yatıyor. Sinirlendim balkona çıktım. Aşağıda hırsızın biri benim arabayı çalıyor.Sinirim iyice tepeme çıktı. Odadan gardırobu alıp adamın üzerine attım ama çok ağırdı kalp krizi geçirdim."

2. adam;" bardan çıktım, baya sarhoştum. Arabama binmeye çalışıyordum ama anahtar bir türlü açmıyordu. Sonra üstüme gardırop gibi bişey düştü".

3.adam; " ya ben bi gardırobun içindeydim, sonra ne olduysa burda buldum kendimi"

Fabrika:
    Çok zengin ve fabrikaları olan bir adam, pek zeki olmayan tek oğlunun kendinden sonra işleri devralıp yönetmesini arzulamaktadır. Bunun için de oğlunu zar zor okutur, özel üniversiteye gönderir ve yüklü miktarda bağışlarda bulunarak rica minnet diplomayı almasını sağlar. Alır almaz oğlunu sosis fabirkasına götürür.

-"Bak oğlum önce temelden başlıycaz; bu sosis makinesi. Burdan öküzü yolluyoruz, düğmeye basıyoruz, diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, anladın değil mi?"
    -"Tabi anladım baba, ama kafama bişey takıldı"
    -"Ne takıldı gene benim akıllı oğlum?"
    -"Şimdi biz burdan bööle öküzü yolluyoz, ordan sosis çıkıyo ya, sosisi hazır alıp ordan versek burdan öküz çıksa daha karlı değilmi?"
    -"Olmaz yavrum hiçbir makine bunu yapamaz, anan hariç"

Geliyoruuum:
    Dedesi torununa sormuş:
    -" nooldu bekir niye yüzün gözün mosmor?"
    -" anamla babam dövdü".
    -"niye?"
    -" Geçen gece babam eve geldi, ahmet uyudun mu dedi , ses yok. Mehmet dedi ses yok, kezban dedi ses yok, bekir dedi, ben de efendim baba dedim, niye uyumadın diye beni dövdü. Dün gene eve geldi, ahmet dedi ses yok, memhmet ses yok, kezban ses yok, bekir dedi, ben de döver diye sesimi çıkarmadım. Sonra anamın yanına gitti, yattı. Sonra bi gıcırtılar sesler geldi, babam -ben geliyom hatce dedi. Anam da az bekle ben de geliyom dedi. Ben kalktım, nereye gidiyonuz ben de gelcem dedim. Bu sefer ikisi birden dövdü"

• çOK GÜZEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Geliyoruuum:
    Dedesi torununa sormuş:
    -" nooldu bekir niye yüzün gözün mosmor?"
    -" anamla babam dövdü".
    -"niye?"
    -" Geçen gece babam eve geldi, ahmet uyudun mu dedi , ses yok. Mehmet dedi ses yok, kezban dedi ses yok, bekir dedi, ben de efendim baba dedim, niye uyumadın diye beni dövdü. Dün gene eve geldi, ahmet dedi ses yok, memhmet ses yok, kezban ses yok, bekir dedi, ben de döver diye sesimi çıkarmadım. Sonra anamın yanına gitti, yattı. Sonra bi gıcırtılar sesler geldi, babam -ben geliyom hatce dedi. Anam da az bekle ben de geliyom dedi. Ben kalktım, nereye gidiyonuz ben de gelcem dedim. Bu sefer ikisi birden dövdü"

• Tuvalet

Temel gece kör kütük sarhoş eve gelir. Çok sıkışmış olduğundan yatmadan önce tuvalete gitmesi gerekmektedir. Fermuarını açar, işerken Fadime'ye seslenir.
    -"Fadime sen Karadenuzun en has karisisun"
    -"niye ula ne oldi?"
    -"ne güzel yaptırmışın tuvaleti oyle, kapısını açaysın, ışığı yanayi"
    -"çık ula ordan, buzdolabına mı işeyeysin?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şiirler,güzel sözler
    19 yıl önce açıldı
    Bir Şiir..:)
    19 yıl önce açıldı
    fıkralar(+16)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.