< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Şubat 2020; 7:6:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Şubat 2020; 7:6:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Varsa yaz? Boş yapma...
Sen Corona virüsünün yapısını ve hangi virüsle benzerliğini biliyormusun??? |
Virüsün kaynağının yarasa olduğu kanıtlanmadı.
Ortada saçma bir yarasa çorbası yiyen kadın videosu var 5-10 yıl önce başka bir ülkede çekilmiş onu virüsün kaynağı olarak gösteriyorlar.Tamamen saçmalık insanlarla dalga geçiyorlar.Aşırı bilgi kirliliği var... |
Okuduğumuz için paylaştık zaten senin gibi bilgisi olmayan arkadaşlarda bilgi sahibi olsun istedim.
Azteklerle ilgili http://www.gunes.com/dunya/aztek-medeniyeti-salgin-hastalik-yuzunden-yok-oldu-962169 Wuhan ve Çinle alakalı Wuhanda birçok üretim tesisi ve global şirketlerin merkezleri var.Finans ve ekonominin başkentlerinden biri. Çin i anlatmaya gerek yok dünyanın en büyük 2.ekonomisi zaten. 80 lerde Çin de kişi başı milli gelir 45 $ Ken şu ana kadar 15.000$ a kadar gelmişti. Ben burda sayfalarca bilgi paylaşırım fakat. İnsanları sıkmamak gerek. Bilmediğiniz eleştirilere mok atıp aşağılayıcı mesaj yazmak yerine araştırmalısınız ben hep öyle yaparım. O konuda bilgim azsa araştırır öyle yorum sahibi olurum.Yoksa işin sonunda sizin gibi komik gibi duruma düşmek var... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren27 -- 15 Şubat 2020; 8:34:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Şubat 2020; 8:45:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|