Şimdi Ara

yardım = mp3 un sarjı ile ilgli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya cok onemli... benim sony hd3 um un bataryası 30 saat gidio diye yazıo...benimki oylemi hiç bakmadım ama dun sarj etmştm we 11 saat de btti. sorun nerden kaynaklanıor olabilr?? ayrıca ben mp3 umu aldıgımda kapatırken built in battery den kapatıodum eskiden..bu yuzden olablr mi. lutfn bliosanız soyleyn.

• hadi ya bilen yadca kullanan yok mu
  • tesekkurler.. cok yararli bi forummuş. hiç bi allahın kuluyardm etmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: G Unit Soldiers

tesekkurler.. cok yararli bi forummuş. hiç bi allahın kuluyardm etmio

Malesef dediğin gibi çok yararlı bir forum özellikle son zamanlardaki yorumlar muhteşem birbirini katlayan mp3 playerlar başyapıtlar falan.

Neyse, Sony HD3 ü olan bir çok kişivar ama herhalde gözlerinden kaçmıştır belki başlığı değiştirirsen daha iyi olur çünkü HD3 ü kullananlar benden daha fazla yardım edebilirler. Ben genel olark bir kaç bilgi vereyim.
    Sony nin 30 şarj süresi dediği eğer 64 kpbs Atract3 formatında müzik dinlersen olabilecek bir durum. Eğer mp3 dinliyorsan ve bu mp3ler 192, 320 kpbs gibi yüksek değerlere sahipse sarj süresi düşer. Ayrıca EQ ayarlarıda şarjın kısa sürmesine neden olabilir. Bunların dışında çok sık menulerde dolaşmak şarkı atlamak geri almak gibi işlemlerde pil tüketimini arttır. Sony Hd3 ve bunun gibi yüksek kapasiteli hard disk kullanan mp3 playerlar aslında mp3leri içlerindeki dahili flash bellekten çalarlar bunun amacı pil süresini uzatmaktır ve flas bellek ne kadar büyük olursa hard diski çalıştırma süresi kısalacağından daha iyi sunuçlar alınır. Sony Hd3 shuffle özelliğinde flash belleği nasıl kullandığını hatırlamıyorum ama shuffle kullanımıda pil süresini azaltabilir. Çünkü normalde sıradaki 5-6 şarkı flash belleğe yazılırken shuffleda her şarkı bitiminden sonra flash belleğe yazıyo olabilir (kullananlar yazarsa daha doğru bir cevap olur). Mesala iPodlarda shuffle seçeneğinde şarkılar ilk başta seçilir ve 7-8 parça flash bellekten dinlenir dolasıyla her defasında hard disk çalışmaz.

Ancak 11 saate bitmemesi lazım daha önce 1 hafta kadar HD3ü denedim ve 20-25 saat gibi bir pil süresi vardı. Bu arada bult in batteryi kaptman gerekmiyo onu sadece uzun süre kullanmıyacağın zaman yapabilirsin. Zaten şuanda kullanmıyomuşsun ama eskiden kullanmış olmanın pil süresini azaltacağını sanmam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• saol cok tesekkurler. aklıma takılan bikaç soru daha var. benim en başlarda built in battery den kapatmamın zararı ne olmuştur??.. ben her zaman aynı seviyede dinlioyorum ve menude gezinmiyorum ama ilk dafa 11 saatde btti. bide ne yapmalıyım??
  • Walla adam harfi harfine açıklamış walla sevdim seni @gerenimo520 biliyon sen bu işi senide creative ci yapalım biz...
  • @gerenimo520 helalsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.