Bildirim
yardiimmm acil lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ysrdımlık bir durum yok bas formatı git
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
ysrdımlık bir durum yok bas formatı git
Format atmayı bende biliyorum ustad
Formatsiz bir yolu var mi diye sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok sanirim yarin format atariz artik
sidiyi takıp gir orda onar var ona gir bide onu dene -
quote:
Orijinalden alıntı: yorkun
sidiyi takıp gir orda onar var ona gir bide onu dene
windows 7 ultimate format attim 32 bit ama simdi bilgisayarin tum driverlarini nerden bulabilirim internete baglanmiyor
Arkadaslar driver yukledim ama aygit yoneticisinde hala unlem isareti var
yardim lutfen
idler
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_01011B0A&REV_05
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_01011B0A
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&CC_0200
everestte
Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC bu yaziyor hp'nin driver yukledim olmadi -
niye öyle oldu bilmiyorum. ama etherneti yükleyip internete girebilirsen,hemen driver booster yükle. o pcyi tarıyor,eksik driverleri bulup indiriyor ve kuruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayipdadash
niye öyle oldu bilmiyorum. ama etherneti yükleyip internete girebilirsen,hemen driver booster yükle. o pcyi tarıyor,eksik driverleri bulup indiriyor ve kuruyor.
ustam usb-wifi aparatim var airties wus300 evin internetine baglanmiyor bu internete baglanamadi diyorr -
bide smbus diye bisey var ondada unlem var bu arada anakart modeli
PEGATRON IPXSB-H61
CASPER BILGISAYAAR -
quote:
Orijinalden alıntı: seferi56
bide smbus diye bisey var ondada unlem var bu arada anakart modeli
PEGATRON IPXSB-H61
CASPER BILGISAYAAR
sm bus icin intelin sitesinden indirdim bi setupchipset diye birsey
yukledim bu seferde PCI veri alma ve sinyal isleme denetleyicisi diye birsey cikti -
ARKADASLAR BU KONULARDAN ANLAYAN BIRI VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN -
bir yöntem aklıma geldi: driverpack 2013 tarzı bir dvd bul. sonra aygıt yöneticisinden donanımlara tektek sürücü yüklemeyi dene bakalım ne olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayipdadash
bir yöntem aklıma geldi: driverpack 2013 tarzı bir dvd bul. sonra aygıt yöneticisinden donanımlara tektek sürücü yüklemeyi dene bakalım ne olacak.
cok saol usta dp solutıon 13 yukledim oldu ustam sp1 nasıl yuklerim win7ye bilgin varmi? -
nasıl yani? -
İE11 ATCAKTIM WINDOWSUNUZDA SP1 YUKLU OLMALIDIR DEDİ -
yükseltme hakkında bilgim yok. ama ie11 yerine chrome ya da yandex browser kursan bence daha iyi ve hızlı olur. opera veya firefox da olabilir. ama baştaki ikisi daha iyidir bence. şahsen ben ie kullanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X