Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diablo 3'e başlamak istiyorum. PS3'te oynayacağım. Offonline modu var mı? Offonline modunda pk savaş vs var mı? Item yapmak var mı? Oyun hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Offline oynama sandin yok. Tek basina bile oynayacaksan online oynamak durumundasin.

Pk falan yok kisilere katsi savasamiyorsun, kisilerle birlikte yaratiklara karsi savasabiliyorsun.. 2-3-4 kisilik partilerde yaratiklara karsi daha fazla levellerde savasmaya calisiyorsun.

Diablo3 u alirsan bir de ros eklenti paketini alman gerekiyor

• "offonline" ne ya?
  • Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    PS 3 de oynayacağım demiş. PS 3 ve PS 4 sürümleri ofline oynanacak şekilde çıkmıştı.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    kelimelere fazla takılmamak lazım ne demek istediği anlaşılıyor varsın bu konuda offonline olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

PS 3 de oynayacağım demiş. PS 3 ve PS 4 sürümleri ofline oynanacak şekilde çıkmıştı.

Aaaaa ben de ogrenmis oldum bilmiyordum :)

• onlineda oynarsin offlineda oynarsin. Diablonun konsol oyunlarinin tamaminda off/on modlari mevcut.
    PC versiyonu ise sadece online oynayabiliyorsun. Tabi crack mantigi ile biseyler yapilarak offline modu geldi ama hic zevk vermiyo... sadece d3un hikayesini ogreniyorsun.

ROS paketini istersen alabilirsin. Ama adamlar ROS satilsin diye oyle degisiklikler yaptilar ki, oyunun zevkini almak istiyorsan almalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 16 Mart 2015; 22:39:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.