Şimdi Ara

YARDIM ~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu yanlış yere açtıysam cok ozur dılerım tecrübem yok pek ilgili yonetıcı hatamı duzeltırse cok sevınırım.

Konuya gelince Ben yeni evli bir bireyim.

20 bın TL gıbı cuzri bir rakamda kendıme araç bakıyorum ve bu 1-2 hafta ıcerısınde almayı planlıyorum.

Aklımda ılk olarak pevgeot 307 ler vardı fakat dosthane araştırmamda herkes alma elınde kalır dercesine yorumlar yapınca vazgectım

SIMDI ıse aklımda Seat toledo - seat ibiza - wolswagen bora gibi arabalar kaldı.

benım ıcın onemlı olan faktörler tabıkı herkes gıbı dızel yakıt olması. motorun benı uzmemesı.

sız degerlı tecrubelı arkadaşlardan fıkır ALMAK ıstıyorum bana yardımcı olursanız nelere dıkkat etmem gerektıgnı bahsedersenız cok sevınırım

• Arkadaslar Merhaba ,

Konuyu yanlış yere açtıysam cok ozur dılerım tecrübem yok pek ilgili yonetıcı hatamı duzeltırse cok sevınırım.

Konuya gelince Ben yeni evli bir bireyim.

20 bın TL gıbı cuzri bir rakamda kendıme araç bakıyorum ve bu 1-2 hafta ıcerısınde almayı planlıyorum.

Aklımda ılk olarak pevgeot 307 ler vardı fakat dosthane araştırmamda herkes alma elınde kalır dercesine yorumlar yapınca vazgectım

SIMDI ıse aklımda Seat toledo - seat ibiza - wolswagen bora gibi arabalar kaldı.

benım ıcın onemlı olan faktörler tabıkı herkes gıbı dızel yakıt olması. motorun benı uzmemesı.

sız degerlı tecrubelı arkadaşlardan fıkır ALMAK ıstıyorum bana yardımcı olursanız nelere dıkkat etmem gerektıgnı bahsedersenız cok sevınırım
  • neden bu konuya kımse yardımcı olmak ıstemıyor ????
    donanım haberde eskıden bır dayanısma yardımlasma bılgı alısvrısı vardı artık kalmadı herhalde bu tur seyler.
  • O fiyat aralığındaki araclar geneldr tad vermez kimse sorumluluk almak istemiyor. Dizel diyorsunuz fakat o paraya ya yüksek km olur ya da sorunlu dizeller olur. Malesef 25-30bin badina cikmadan saglam dizel zor bulursunuz bu bantta bile zor da en dip burasi diyeyim. Bence biraz daha arttirip tüplü cruze bakın dizele daha bütçeniz arttığında geçin. Tüplü araçlar lpg ucuz olduğundan genelde Dizel den daha az kurus yakıyor kmde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meblağ az hocam ondan dolayı millet nazlanıyor.vw passat deseydin konu taşardı fakat demeyince pek rabet görmüyor.
    soruna gelecek olursak fiyatlarını bilmiyorum fakat eski araç almamaya çalış.dizel dacia logan falan bak çalıştığım yerdeki bir çalışan ilk sahibiydi 2012 olması gerek diye hatırlıyorum dizel logan sattı 80 bin km de 26 ya.yakıtları falan çok iyi.fena bir arabada değil bu bütçelere alınıp binilebilecek arabalar.bence yüksek model bir dacia dizel al.memnun kalırsın.
  • borayı beğeniyorum ama kaç model alıcaksınız ?
  • 20 bine dizel araç almayın derim
    İlla alacaksanız megane yada focus alın yada hyundai era
    En azından masrafları üzmez

Senede 20nin km yapmıyorsan ne edecen dizeli
    Al bitane benzinli focus taş gibi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

borayı beğeniyorum ama kaç model alıcaksınız ?

ARKADASLAR yardımcı olurmusunuz SEAT TOLEDO yada SEAT IBIZALAR düşünüyorum

2004 - 2005 - 2006 modeller var 22 bin TL ye felan ne dıyorsunuz
  • Merhaba,

Yıllık yaptığınız km, günlük yapılan km, istediğiniz vites türü, karoser tipini belirtin ki size tavsiyeler de uygun olsun.
  • İlla dizel olacaksa 3-5 daha koyup Fiat Punto bakmak mantıklı bana göre
  • yunusozkan Y kullanıcısına yanıt
    sana piyasanın gerçeğini söyleyeyim burada kim ne önerirse önersin sakın alma. neden mi hepsi sana bir sürü masraf açacaktır. en mantıklısı nedir size söyleyeyim 20 bine hayalini kurduğun araba hangisi ise git onu al. ne marka ne model alırsan al sana masraf AÇACAKTIR. ben kendime o bütçeye bakıyor olsaydım gider e36 sedan veya focus mk1 hatchback bakardım. dediğim gib marka modeli ne olursa olsun size belirli masraflar açacaktır. o yüzden marka modele takılmadan gönlün hangisini almak istiyorsa onu al. ister merco olsun ister bmw olsun ister reno ister ford parça fiyatları birbirinden üstün yanı yok hepsininde gayet uygun. hepsinede usta bulabilirsin. sıkıntı yaşamazsın. sadece minimum alacağın arabaya 2-3 bin de masraf yapacağını unutma fazlası olacaktır azı olmayacaktır. kalkıpda buradaki yorumlarla tavsiyelerle sakın araba alma. gönlünden geçen arabayı al.
  • Bende punto öneririm parçası bakımı ucuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.