arkadaşlar mp3 dosyalarımın hepsi vs sicribt oldu ne yapmam lazım harici usb ile başka bilgisayarlarada mp3 taşıdım aynı sorunla karşılaşıyorum. bu oyun yükledikten sonra başıma geldi. microsoft visual basic oluyor bütün dosyalarım ve hepsi 3 kb dosya gösteriyor. neden olmuştur ve nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!
mp3 dosyalarının her hangi birinin üzerine sağ tıkla ve açılan mause menusundan birlikte aç ı ve proğram seçi tıkla sec .. tekraar açılan yeni menüden .. winamp , media player bunlardan birinin ikonunu sec ve BUTÜR PROGRAMLARI AÇMAK İÇİN HER ZAMAN SEÇİLİ PROGRAM KULLAN yazı satırının yanındaki kutucugu işaretle TAMAM de ok
KARDEŞ OLMUYOR BU DEDİĞİN DENEDİM YEMİYOR BAŞKA BİŞİ BU!!!
nasıl tamir edebilirim ana bunu anlatırsanız sevinirim arkadaşlar format çekmek sorunumu çözecekmi
Sisteminize Antivirüs programıyla full tarama uygulayın.. Akabinde HijackThis programını kullanarak sisteminizde sessiz çalışan spy/virüs gibi uygulamaları saptayıp silebilirsiniz.
HijackThis programının kullanımıyla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz..