Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. 2. sınıf öğrencisiyim. 1. Sınıf 1. Dönem ortalamam 1.80in altında kalmıştı. Ben de 2. sınıfın 1. Döneminde kendi dönemimden 1 ders alıp diğer dersleri alt dönemden aldım ve ortalamayı 1.80in epey üzerine çıkardım. Yalnız şöyle bir sorun var, 3. sınıfa başladığım 1. dönemde yine alttan mı ders almam gerekiyor, yani hem 3. sınıf derslerini hem de 2 den almadığım dersleri almam mümkün müdür? Umarım anlatabilmişimdir, yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikli olarak almadığın 2. sınıf 1. dönem derslerini almalısın.O derslere ek olarak kredi boşluğu varsa eğer 3. sınıf dersleri de alabilirsin pekala (bağıl ders olmadığı ve dönemlik kredini doldurmadığın sürece).
    Önce 2'deki dersler
  • Cevabınız için teşekkür ederim, peki dönem ortalamasının 1.80 üzerine çıkmasının hiç mi önemi yok ya? 2den almam gereken 6 ders var, asıl dönemden de 1 ders alabiliyorum böylece 30 kredi dolmuş oluyor. Ama ortalamayı epey yükselttim buna rağmen de mi alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .solili. . kullanıcısına yanıt
    Ders kayıt sistemi bunu kendisi ayarlıyor zaten, alamayacağınızı belirtirse alamazsınız. Ben kesin bir yargıya varmak istemem şimdi. Okulunuzun yönetmeliklerini okuyun bu konuyla ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.