Şimdi Ara

YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim, kardeşlerim merhaba. Ben 12.sınıfa geçen sağlık meslek lisesi okuyan bir kardeşinizim. Ortaöğretim KPSS sınavına başvuru yaptım. Amacım Türkçe, Temel Matematik ve Tarih konularını önüme daha yakın bir hedef koyarak bu süre zarfında bitirmek, sınavdan sonra YKS için diğer konuları yetiştirmekti. En büyük hatam sağlık meslek lisesine gelmekti çünkü temelimde sayısal var ve bu sene sayısal ders görmeyeceğim. 2.sınıftan beri bilgisayarlarla iç içeyim ve şuan orta düzeyin üzerinde donanım ve yazılım bilgim var. Üniversitede severek yapabileceğim iş imkanları sunabileceği için bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bunun için 40K sıralama ve 420 gibi MF puan almam gerekiyor (DEÜ için). Fakat 10 günden beri ne zaman çalışmak için koyulsam beceremiyorum. Hedefimin kolay olmadığını, ders çalışmam gerektiğini biliyorum fakat ders çalışmak amelelik yapmakmış gibi geliyor en ufak şeyde dikkatim dağılıyor yada bazı aile içi konulara aklım takılıyor dersten kopuyorum. Kendimi bir türlü motive edemiyorum ve çok zor geliyor. Her türlü çalışma düşüncelerinize açığım. Benim durumumu atlatmış olan kişiler nasıl atlattıklarını yazarsa çok sevinirim. Burger King'te çalışmak istemiyorum yardım edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.