Şimdi Ara

yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkese slmlar ben aslında ko oyuncusuydum ancak oyundaki sacmaliklardan sıkılıp sro basladim.
    carsamba aksamindan bu zamana 17 lwl kasabildim. forumdaki rehberden aldigim yardimlarla full int bi bow kastim. ama oyunda cozemedigim cok sey war. (ko'dan sonra pek bi ayrintili geldi) bi kac sorum war cewaplarsaniz cok sevinirim.

1) elimizdeki itemlari upgrade edebiliomuyuz edebiliosak nsl?
    2) bu lwlde cabuk kasmak için ne kesmeliyim gorevler dişinda??
    3)item tavsiyeleriniz ve işime yarayacak itemlerin düştügü yaratiklar neler?
    4)alchemy olayini tam anlamiş diilim paso element yapip duruyorum sonucta ne oluyo?
    galiba bu kadar şimdiden tşkler

• 1-itemları türüne göre elixirlerle upgrade edebilirsin-silah için weapon kalkan için shield giysi/zırh için protector takılar için accsesory elixir kullanmalısın..
    2-chakji worker veya white black tiger kes bol bol var onlardan kimse yokluklarını anlamaz
    3-pure int bow demişşin ilk 30 leveli hızlı atlamak için iyi ama ileride spear veya sword shield kullanırsan daha verimli vuruşlar yaparsın..
    4-o elementleri yap sen zamanı gelince çok mutlu etcekler seni :) şaka bir yana elemetlerini tabletlerin üzerinde yazdığı miktarda toplayıp Y tuşuna bastığında çıkan pencerede tabletlere ekleyip fuse yaparsan tabletine göre çeşitli stonelar elde edersin onları ise yine Y e basıp att.enchange kısmında itemına fuse ederek kullanıp silahına/kıyafetine bonuslar ekleyebilirsin(int str hp mp gibi bu arada işe yaramaması olasılığıda çok büyük:() düşük lvlde çok kaptırma hem o levellerde fazla önemli değil hemde ileride düşük derece elementler lazım olduğunda bulmak zorlaşıyo ve çok para ödemek zorunda kalıyosun..

• Elementlerin düşük level olanları 6-7lvl stonelarda kullanılıyor mu? Ona göre saklamayı yada şimdiden biraz lvl3 tablet yapmakta kullanmayı düşünüyorum da.
  • @manbehindyou
    Elemenetler 5 dereceye kadar level 1 leride kullanıyosun.6 dereceden sonra bunlara ihtiyacın yok.Level iki-sekiz arası hep lazım.
    @kushikuto
    Üst konuları okursan orada tüm soruların cevapları detaylı olarak var.4-5 derecedeki tabletleri stoneye döndürmeye başla.Alchemy bölümüne bak.
    Hangi yaratıkları kesecem demişşsin.Ben isim vermeden her zaman kullanacağınn bir cevap vereyim.Sana gri gözüken mahlukları kes.Rahat alabilirsin çünkü bunları.
    İtem düşmesi şans olayına bağlı.
  • hehe boşve başlama sro ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.