Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,ben anadolu üniversitesindeki e learning ingilizce lerden birine kaydolmak istiyorum.fakat,hangisini sececegimi bilemiyorum.İngilizce A1 düzeyi(cambridge KET)ingilizce A2 düzeyi(cambridge KET)ingilizce B1 düzeyi(cambridge PET)ingilizce 1 sertifika programı(A1 düzeyi) ingilizce 2 sertifika programı(A2düzeyi)ingilizce3 sertifika programı(B1 düzeyi).sınıf ögretmeniyim,ingilizceyi okuyup anlamada konusmadan daha iyiyimelimd cok kaynak var.lingusta rosettastone gramer kitapları vb.ama nereden baslayacagımı bilemedim.hep biraz ordan biraz burdan çalıstım ama çalıstım.hala ugrasıyorum aksamları guardian gazetesini okumaya calısıyorum bu işte bir sertifika amacında degilim ama belki busekilde basarılı olabilirim diye düsğndğm.anadoluedu nun yönlendirdiği seviye sınavında B1 cıktım,yani ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.sistemli kendikendime çalışmada istikrarlıyım.önerilerinizi bekliyorum.teskkürler şindiden😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Öncelikle tebrik ederim çok. Çünkü kendin gayret edip bir dil öğrenmek çok güzel birşey

Kendin çalışmada disiplinli olduğun için, ihtiyacın olanın yalnız bir öğrenme methodu geliştirmek ve bunu konuşmayla desteklemek olduğunu düşünüyorum. Anadolu Üniversitesi'nin proglamlarının içeriğine pek hakim değilim fakat gördüğüm kadarıyla yeterli bir konuşma olanağı sunulmuyor. Bu sebeple, buraya yapacağın yatırımı bire bire konuşma derslerine yapman daha doğru olacaktır. İnternet'te uzaktan bu konuyla ilgili her bütçeye hitap eden farklı eğitmenlerin bulunduğu platformlar mevcut. Veya, profilinden nerede yaşadığını göremiyorum fakat bazı illerde ücretsiz olarak düzelenen İngilizce konuşma gruplarına katılabilirsin.

Bunun dışında, bir dil ögrenmek için mümkün mertebe o dili hayatına entegre etmen gerekiyor. Ve süreklilik inanılmaz derecede önemli. Her gün gazete okuman mesela çok faydalı, bravo İlaveten, kullandığın telefonun, bilgisayarın dilini İngilizce'ye değiştirmek gibi ufak şeyler, İngilizce film, dizi izleyip radyo veya podcast dinlemek çok katkı sağlayacaktır;)

Biraz uzattım sanırım ama umarım yardımcı olabilmişimdir. Daha fazla sorun olursa zevkle elimden geldiğince yardımca olmaya çalışırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.