Beyler bu oyunu 2 gündür oynuyorum ve 25 lvl oldum fakat her oyunda olduğu gibi para olmadımı zevki çıkmıyor ve hiç param kalmadı her yere yüreyerek gidiyorum ltfn bana ya para kasma yöntemlerini öğretin yada bu forum da olan sağlam arkadaşlar bir miktar para yardımında bulunsunlar cok ihtiyacım var ltfn bir yardım ...
Bu arada belki yardım etmek isterseniz nick im walmont siz d kaçta olduğunuzu söleyin ben gelirim ....
para kazanmak istiyorsan olduruğun canavarlaardan cıkan esyalari saticilara sat lvl 50 ye yaklaştim böle yaparak 8 milyon oldu
abi millet bosuna hit onemli demiyo 20m i gecgin para yaptım lvl 40 da hit 3000+ oluyodu gm quizden gelenleri kırdırıyom silver bar gold bar adamlar bisiy diyolarsa biliyolarda diyolar deneyin iyi para var;)
peki birşey soracam hit e nerden bakıyoz :D
yaratık kestikçe ekranın sağ ortasında exp yazıyor onun altındaki hit sayındır.Yani kestiğin yaratık sayısı.
heh orendin artık milletten para isteme gozunu seviyim herkesin parası kendine zor yetiyo kelin merhemi olsa basına surer misali git lvl kas lvl daha onemli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme