Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yardım

(En Son Oy Tarihi: 1.8.2024)
Giriş
  • EA 131k yaptım matematiğim kötü. Artvin gibi kırsal yerlerde sınıf öğretmenliği mi yoksa mezunluk mu?

Sorduğum herkes sınıf öğretmenliği diyor,ataması bol maaşı iyi vs. Bir de benim matematik kötü,mezuna kalsam yine yapamazsam 1 yıl kaybım olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çoluk çocukla aran iyiyse olabilir ama çalışsam da olmuyor işi sıkıntı mat olmadan yine aynı hesaba geliyor hedefiniz ne olacak mezuna kalırsanız

• Atama bol dediğin bölümde sayı 3 bin civarıydı.Eskisi gibi değil artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up oylayın lütfen, Yozgat artvin vs sınıf öğretmenliği yazılmalı mı yoksa mezuna mı kalınmalı, ya yine batırırsam korkusu var

• Öğretmenler ortalama 70 80 arsdı alıyor ek dersle
    Mezuna kalıp da okuyacağım bölüm ne bilmiyorum ama
    Eğer işletme iktisat vs ise özelde alacağın para 35 40 lira Max
    Öğretmenlikten eğer atanacağına inanıyorsan düiünmeden oku derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sene şunu halledemedim, denemelerde şöyleydi sınavda böyle batirdim, çalışacak vaktim ya da pskilojim yoktu vs. gibi sebepleriniz varsa ve seneye sıkı hazırlanırım diyorsanız mezuna kalmaktan korkmayın, emin olun ikinci kez batmiyor. Ancak elimden geleni yaptım, dnemelerime yakin geldi seneye 3-5net arttırsam da istediğim yerler gelmiyor diyorsanız bence mezuna kalmayın. Özellikle belirtmişsiniz calissam da olmuyor diye böyle bir senaryoda 10-20k yukarı çekmek için orta bir sınav gelirse bu seneki mat netinin 2 katını yapmanız gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.