Bildirim
yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
''Bulunabilir'' yapmayı deneyin... -
Mesela başkasına mp3 göndereceksiniz, Multimedya / Sesler bölümünden göndereceğiniz dosya'nın üstünde seçenekler / yönet / kopyala / bluetooth / cihaz ara seçin. L9, Karşı taraftaki cihazı bulduğunda dosyayı otomatik gönderecektir. -
öncelikle yardımın icin resekkurler.Benimdemek istedigim blueethten direk arama yaptıgında kımseyı bulmuyor ayrıyeten baska bı cıhazdanbenı bulkdugunda karsı taraf şifre istıyor aynısını gırmezsem acmıyor -
Ortaklık ayarlaman için şifre gireceksin ki; gelecek sefere aynı cihazla ortaklık için uğraşma -
anlıyorumda önceden böyle sey yapmıyodu.ben normal arama yaptıgımda bulmuyor zaten senın dedıgın gıbı yapınca buluyo(kopyala) anlamısındır insallah beni -
Sadece dosya ya da başka birşey göndereceğin zaman diğer cihazları bulur. Bunun dışında da ses cihazı bulur. Olay özetle bu, sorun değil, motorola felsefesidir. -
heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ? -
quote:
Orjinalden alıntı: hconal
heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ?
heartlessin dediği yani bu klasik olaydır motorola cihazlarında sorun değil[:'( -
quote:
Orjinalden alıntı: imate
quote:
Orjinalden alıntı: hconal
heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ?
heartlessin dediği yani bu klasik olaydır motorola cihazlarında sorun değil[:'(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X