Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bende motorola l9 var ve bluetooth sorunum var cıhaz arama yaptıgımda cihaz bulmuyor ama baska telefon benı buluyor nasıl yapılacagını bılen varsa haber verırse sevınırım

• ''Bulunabilir'' yapmayı deneyin...
  • Mesela başkasına mp3 göndereceksiniz, Multimedya / Sesler bölümünden göndereceğiniz dosya'nın üstünde seçenekler / yönet / kopyala / bluetooth / cihaz ara seçin. L9, Karşı taraftaki cihazı bulduğunda dosyayı otomatik gönderecektir.
  • öncelikle yardımın icin resekkurler.Benimdemek istedigim blueethten direk arama yaptıgında kımseyı bulmuyor ayrıyeten baska bı cıhazdanbenı bulkdugunda karsı taraf şifre istıyor aynısını gırmezsem acmıyor
  • Ortaklık ayarlaman için şifre gireceksin ki; gelecek sefere aynı cihazla ortaklık için uğraşma
  • anlıyorumda önceden böyle sey yapmıyodu.ben normal arama yaptıgımda bulmuyor zaten senın dedıgın gıbı yapınca buluyo(kopyala) anlamısındır insallah beni
  • Sadece dosya ya da başka birşey göndereceğin zaman diğer cihazları bulur. Bunun dışında da ses cihazı bulur. Olay özetle bu, sorun değil, motorola felsefesidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hconal

heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ?

heartlessin dediği yani bu klasik olaydır motorola cihazlarında sorun değil[:'(
  • quote:

Orjinalden alıntı: imate

quote:

Orjinalden alıntı: hconal

heartless "motorola felsefedir" derken nei kasdettin ?

heartlessin dediği yani bu klasik olaydır motorola cihazlarında sorun değil[:'(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.