Arkadaşlar konumuzla hiç ilgisi yok ama yardım istiorum bn bu sene lise 2 ye geçtim matematik ve fiziğim kötü
Ve şu 3 bölüm arasında kaldım bi yardım edin rüyalarıma girio
Elektirik, kimya, ve makina bölümleri ama ne yazıkki matematiğim iyi deil siz olsanız hangi bölüme giderdiniz plsss yardım
iyi forumlar
Bence bunu Kultur-Bilim yerine acsan daha iyi olur.Daha dogru bilgiler alirsin
arkadaşlar size danışıyım dedim sro oynayanlar olarak gerçekten hangisini seçerdiniz sizin görüşleriniz bnim için daha önemli
Ben elektrik okuyorum lise 4 oldu Benimde sayısalım çok kötüdür ki lise 1de matematik bi fizikden öle böle geçtim Lise 2de matematikden kaldı hala sorumluluğum var Ama ben elektrik bölümde çok az matematiksel iişleme rastladım sayısalın kötüyse gitme falan demişlerdi bana ama ben gittim Allaha şükür bölüm derslerim kötü deil 4 tane bölüm dersim var 2 tanesi 3 2 tanesi 4 Bence sende elektriğe gitmelisin.
arkadaşım sayısala fazla rastlamadım diorsun ama peki ders olarak neler yapıyorsunuz
lise 2de bi elektrik matematiği var ben 3 le geçmiştim odersi ben geçtiysem sne hayli hayli geçersin lise 2de bide ayriyetten nnormal atölte var bunda işte uygulamalar olur bide teorik bilgiler olur Lise 3de bilgisayar destekli uygulama var auto cad isi vb programlar öğreniyorsun birde endtriyel kontrol arza analizi var bu derste tamen elektronik dewler var yani ne biliyim işte bi örenek vereym biz gölge algılayıcı ışık falan yapmıştık karanlıkta yanıyodu aydınlıkta sönüyodu falan basit dewreler bide geri kalan 2 ders var bunlar alanına göre deişir mesela bizim okulda elektrik bölümde 3 alan vardı bunlar tesisat ve pano monütörlüğü eloktromekanik taşıyıcılar elektrikli ev aletleri ben elokromekanik taşıyıcıladayım şuan o kalan 2 dersimde kumanda teknik ve asansör sistemleri tabi bu 2 ders alanına göre değişir. Lise 3 ün 80% i uygulamadır zaten umarım anlabilmişimdir.
anladım teşekkür ederim sen sayısal fazla yok diosun bizi okuldakiler matematk ve fizik ağırlıklı dior elektrik bölümü
bnim hiç matematiğim iyi deil ondan makinayı seçmeyi düşünüorum torna tesviye yani bunun hakkında görüşleriniz neler
cyber kardeşim çok teşekkür ederim onemli bilgiler vverdiğin için