Şimdi Ara

Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buraya uygunmu bilmiyorum ama bi konu hakkında sizlerin yardımına ihtiyacım var şimdi bende dvd'ye kaydedebilen kamera ile çekilmiş 2 adet dvd var, ancak ben bu dvd'deki görüntüleri bilgisayara takıp izleyemedim bilgisayara takınca 0 byte gösteriyor acaba formatını mı değiştirmek gerek nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum. bilgisayarda sürücüyü çift tıklatıp açıyorum hiç bir şey gözükmüyor. bi yardım lütfen

• başka bilgisayarda çalıştırabiliyor musun dvdleri?
  • Cd sonlandırma işini yaptınız mı kamera da?
  • valla arkadaşlar dvd leri kayıt eden ablamdı ve kendiside yurtdışında yaşadığı için ben yanında değildim kendiside pek elektronik ve teknolojik cihazlardan anlayan biri değil ama sorduğuma göre farklı bilgisayarlarda da denemiş açılmamış cd sonlandırma işlemini yapılıp yapılmadığını bilmiyor.
  • sonlandırma işlemi yapılmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: madanci

sonlandırma işlemi yapılmamış

bu demek oluyor ki yani görüntüler çekilmemiş dimi
    offf çok canım sıkıldı şimdi yaa
  • yoo görüntü çekilmiş ama disk kapatma işlemi yapılmamış. ben de ilk video çektiğimde izleyememiştim görüntüleri. sonra kameranın kullanma kılavuzuna baktım. diske kaydedilen görüntülerin başka aygıtlarda izlenebilmesi için diskin kapatılması gerekiyormuş. diski taktım kameraya. seçeneklerden diski kapat dedim. işlem bittikten sonra diski taktım bilgisayarıma izledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımın için tşekkür ederim çok makbule geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.