Uzun zamandır SRO oynamıyorum ve oyuna tekrar başlayacağım bu yüzden böyle bir soru(lar) sorma ihtiyacı duydum.
Öncelikle günümüz şartlarına bakarsak oyunda en avantajlı PVP karakteri sizce hangisidir?
Benim düşüncem şu yönde;Çinde Bowman açmayı düşünüyorum. Skill yapılandırası rehberde olduğu gibi "En ideal build 90 Pacheon/90 Fire/90 Light/30 Cold" mı yoksa, En ideal build 90 Pacheon/90Cold/90 Light/30 Fire mıdır? Karakter 90 LVL olduğunda ne gibi dezavantajları ve avantajları olacaktır? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sizce Bowman dışında hangi karakteri açmalıyım?
Şimdi bunları tek tek anlatmaya kalksak 1 ay geçer aradan Bowman kasacak isen eğer zevkli bir char aç derim.Bende şuan Eos serverinde bow kasıyorum. Pvp ile pek işim olmadığından o konuda bişe diyemem Ama kale savaşlarında,guild savaşlarında,unique kesmede ve hızlı kasmada chinese bowman en iyisi Eğer pvpde beni 5 kişi deviremesin diyorsan blade aç Bowun dezavantajı çantada daima arrow taşıyacağın için ya az pot alacaksın sık sık şehre geleceksin Yada asla element toplamayacaksın Ben şuan kendimi kasmaya verdim element felan toplamıyorum Yapılandırmaya gelince ben Pacheon 90 Fire 90 Cold 68 Light 52 yapacağım Ama istersen sen cold 90 yapabilirsin hatta cold yerine force bile açabilirsin Bu arada çevren yoksa ve iyi bir botter isen beklerim Eos serverine.Her türlü yardımcı olurum
ben ıyı bı botter deılımde :D eger yardım varsa botterlardan str blader acmak ıstıorum ve yardım arıodum hangı server oldugu onemlı deıl zaten farm derdımde yok o yuzden eosta yardım edebılırsen baslıyabılırım str blader ıle
Bot kullanmıyorum. Zaten kullanmayı bilmiyorum. Gerek Duymuyorum. Ben kendi kendime yavaştan yavaştan kasarım. Sağolun bilgiler için. Bot kullanımı bana çok karışık geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimist !
Bot kullanmıyorum. Zaten kullanmayı bilmiyorum. Gerek Duymuyorum. Ben kendi kendime yavaştan yavaştan kasarım. Sağolun bilgiler için. Bot kullanımı bana çok karışık geliyor.
En fazla 3 defa kurduktan sonra uzmanı olursun botun. Lakin kullanmak istemiyorum dersen sen bilirsin kişisel tercih
Warrior-Cleric
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme