Şimdi Ara

yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar yeni aldığım xboxuma pal ayarını 50 olarak ayarladım simdi 60 olarka ayarlamam gerektiğini öğrendim ama nerden yapılacağını bilmiyiom alette netten indirdiğim son güncelleme var yardım ederseniz çok sevinirim

• Alttaki Yola git bulursun

System---Console Settings---Display
  • kardes oraya gittim ama orda sadece çözünürlük var herhangi bir frekans ayarı v.s. yok
  • Xbox ı neye bağlıyorsun ? Monitör , LCD TV ve hangi kablo ile bağlıyorusun
  • Aynı durumu bende yasadim. Hdmi dan bagliyken cozunurluk degistirirken 50hz e evet i sectim. Sonra merak edip konuyu arastirdim, component kabloyla baglayip aradaki adaptoru hdtv degilde tv ye getirdim ve ancak ozaman display seceneklerindeki 50hz-60hz secimini gordum, oradan degistirdim. Ama tahminim hdmi baglantisinda kendinden otomatik optimum ayari ayarliyor. 50hz i hdmi da yanlislikla secmeme ragmen oblivion gibi 60hz oyunlarda hic problem cikmadi. Yani kafana cok takmamani oneririm displayde secenegi yoksa bir problem olmaz.
  • cihazı lcd monitöre bağlıyorum
  • arcade oyunlarından biri 50 hz de çalısmadığını 60 hz istediğini ileti olarak bildirdi ben 60 hz"e ayarlayamadım sorun bu ilerde baska oyunlarda da aynı sorun olacak gibime geliyor o yüzden cihazı 60 hz e ayarlamak istiyorum lakin herhangi bir frekans ayarı v.s. gözükmüyor hdmi yada component bağlantı seçeneğide çıkmıyor son güncellemede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardım lütfen
  • yokmu bunun cevabını bilen
  • Arkadaşım sorununa biraz baktım tam bi çözüm bulamadım , ama imkanın varsa şu şekilde yapabilirsin önce xbox ı normal bir tv ye bağla ve orada bu ayar gelicek yukarıda verdiğim yolda daha sonra monitörde otomatikman bu ayarda çalışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 2 Mart 2009; 19:16:04 >
  • valla bende direk 60 da çalışıyo bir ayar felanda yapmadım.
  • Lcd tv ye bagladimizda 50hz veya 60hz secimi veya bilgisi goremedim ben ryu_hayabusa nereden goruyorsun sen o bilgiyi? Yada hdtv yemi baglamadin? Ben o secenegi ancak component le baglayip ara adaptorden hdtv degilde tv yi secince gorebiliyorum. Tekrar hdmi dan baglayinca herhangi bir yerde o bilgi olmuyor fakat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.