Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır benım charla bişey alıp satamıyorum pazar kuramıyorum item yakamıyorum herşey bugda anlayacagınız bankadan item alıp veremiyorum reset atıldı düzelmedi patch geldi düzelmedi nedir bu bilen varmı ne yapmam lazım ?

• Ticket aticaksin baska care yok
  • 200 den fazla basma kagıdı aldın mı hiç
  • Eskiden npcye satarken degeri bir miktardan fazla olan itemlari inventoryde 200 taneden fazla bulundurunca buga giriyordun. Muhtemelen basina boyle birsey gelmis. Genel de server resetlenince duzeliyordu, sende duzelmediyse mecbur ticket aticaksin. Ya da oyundan bir gm ile gorusebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 11 Aralık 2009; 19:05:28 >
  • evet arkadaşlar 200den fazla 40 klık kagıtlardan vardı
    ondanmı ticket nası atabilirim ?
  • Bugta kalmis charin o kagitlar yuzunden ticket atsanda oto cevap ilgilenceklerini sanmam
  • ya plantıum pre felan var etkisi olmazmı ? ne yapmam lazım lvl 77 charımı bırakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOROVERCYPHER

ya plantıum pre felan var etkisi olmazmı ? ne yapmam lazım lvl 77 charımı bırakıyım

Ticket at once bekle bakalım belkı olumlu cevap gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAresl

quote:

Orijinalden alıntı: FOROVERCYPHER

ya plantıum pre felan var etkisi olmazmı ? ne yapmam lazım lvl 77 charımı bırakıyım

Ticket at once bekle bakalım belkı olumlu cevap gelır

ya ben pek anlamamda nasıl bi ticket atabilirim türkcemi yazacaz ingilizcemi ?
  • Platinium varsa direk Turkce yazabilirsin.
  • saolun beyler attık ticket düzelirmi sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.