Bildirim
Yardım ??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
3Gs alabilsen daha iyi olurdu ama nakitim buna yeter diyorsan al kullan pişman olmazsın -
yorumun içi sağol evet nakıt buna yeterlı yurtdısı oldugu ıcın pısmanlık felan duymam degılmı 3gs 2 el var beyaz 850 tl ama temız degıl bu 0 oldugu ıcın bunu tercih ettım -
Bence 3gs tercih etmelisin. 3g ios 4 için yeterli değil. -
temiz değilden kastın çizik falan sa senin alacağın 3G de çizilecek yani..ben o kadar dikkat etmeme rağmen yine çizildi..bence 3Gs alma seçeneğin varken onu al..donanımsal olarak iki cihazın farkı çok -
3gs almaya param yok o yüzden birde su unlock felan nasıl oluyor telefon unlock mu degılmı bılmıyorum zor birşeymı unlock ? :) -
Yurtdışı olarak ikinci el 3gs 16gb da bulabilirsin o paraya. Biraz araştırma yap, sıfır ayarında bulabilirsin. -
kayseride oldugum için pek fazla yok o yüzden elime fırsat geçmiş bulmuşken alayım dedim öyle cok fazla program felan yuklemem ios4 felan yuklemem saten ben normal kullanıcıyım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Perseus `
kayseride oldugum için pek fazla yok o yüzden elime fırsat geçmiş bulmuşken alayım dedim öyle cok fazla program felan yuklemem ios4 felan yuklemem saten ben normal kullanıcıyım :)
İphone'u herkes bu şekilde alır ama belli bir süre sonra eksikliğini hissedersin. İphone'un kanunu bu :D -
yok ben yapmam kardeşim bunu alabılırım ama su unlock olayını anlatırmısın bana ? sana zahmet
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- app store yavaş indirme sorunu
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- format nasıl atılır
- iphone 12 parmak izi varmı
- telefon ısınması neden olur
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- samsung itest
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X