Şimdi Ara

Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkeze iyi forumlar arkadaşlar

sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum . iphone 3g 8gb 850 tl 0 kutulu garantılı faturalı alacagım kaporayı verdım fakar bi sorun olurmu pasaport var kayıt ettircem alayımmı sizce ? tesekkur ederim

• 3Gs alabilsen daha iyi olurdu ama nakitim buna yeter diyorsan al kullan pişman olmazsın
  • yorumun içi sağol evet nakıt buna yeterlı yurtdısı oldugu ıcın pısmanlık felan duymam degılmı 3gs 2 el var beyaz 850 tl ama temız degıl bu 0 oldugu ıcın bunu tercih ettım
  • Bence 3gs tercih etmelisin. 3g ios 4 için yeterli değil.
  • temiz değilden kastın çizik falan sa senin alacağın 3G de çizilecek yani..ben o kadar dikkat etmeme rağmen yine çizildi..bence 3Gs alma seçeneğin varken onu al..donanımsal olarak iki cihazın farkı çok
  • 3gs almaya param yok o yüzden birde su unlock felan nasıl oluyor telefon unlock mu degılmı bılmıyorum zor birşeymı unlock ? :)
  • Yurtdışı olarak ikinci el 3gs 16gb da bulabilirsin o paraya. Biraz araştırma yap, sıfır ayarında bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kayseride oldugum için pek fazla yok o yüzden elime fırsat geçmiş bulmuşken alayım dedim öyle cok fazla program felan yuklemem ios4 felan yuklemem saten ben normal kullanıcıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus `

kayseride oldugum için pek fazla yok o yüzden elime fırsat geçmiş bulmuşken alayım dedim öyle cok fazla program felan yuklemem ios4 felan yuklemem saten ben normal kullanıcıyım :)

İphone'u herkes bu şekilde alır ama belli bir süre sonra eksikliğini hissedersin. İphone'un kanunu bu :D
  • yok ben yapmam kardeşim bunu alabılırım ama su unlock olayını anlatırmısın bana ? sana zahmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.