Bildirim
yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bios ayarlarına bir bak derim sistemin ne yazsaydın iyi olurdu bence bios tan dır -
Dostum komutsal hatalar olmuş olaiblir.Denetim masasından gelişmiş'e girip güç seçeneklerinde gelişmiş sekmesine gir orda değişiklik yap. -
win xp sp2 kullanıyorum
bios ayarlarımı kontrol ettim her sey yolunda gibi gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaonurmert -- 4 Aralık 2005, 14:11:07 > -
guc secenekleri su sekilde:
bilgisayarın güç düğmesine basıldığında;bilgisayarı kapat
bilgisayarın uyku düğmesine basıldıgında;bilgisayarı askıya al
quote:
Orjinalden alıntı: MaX2SeL
Dostum komutsal hatalar olmuş olaiblir.Denetim masasından gelişmiş'e girip güç seçeneklerinde gelişmiş sekmesine gir orda değişiklik yap.
-
formatta attım yine duzelmedi ya!!!! -
virüs desem format atmışsın. bios ta da problem yok diyorsun. o zaman nerede problem? -
ya bios ayarlarını arkadasların yardımı ile yaptım power menüsünde şu açık mı kapalımı diye yonlendirdiler bende onların dediklerini yaptım.tam anlamıyla oldumu bilmiyorum tam olarak biosta ne yapmam gerektini bilen var mı? -
Donanımsal bir problem olabilir mi acaba...
Ben ram sorunu yüzünden aynı olayı yaşadım... -
merhaba benim sorunum hala devam ediyor. belki bu iki blgi problemimi çözmeye yarar.
guvenli kipte bilgisayarı açınca bilgisayarı kapatabiliyorum.
birde benim hdd yi çıkarıp win 98 yuklu bir hdd taktım bilgisayarı yine normal sekilde kapatabiliyorum... -
bios ayarlarini default veya optimazed yap format al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X