Şimdi Ara

yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kafayı yicem artık ne yapsam care olmuyor windowsu kapatamıyorum.baslat/kapat dediğimde windows yeniden baslıyor. daha oncede sordum fakat bi çözüm bulamadım o yuzden tekrar yazıyorum. yardım lutfen...

• bios ayarlarına bir bak derim sistemin ne yazsaydın iyi olurdu bence bios tan dır
  • Dostum komutsal hatalar olmuş olaiblir.Denetim masasından gelişmiş'e girip güç seçeneklerinde gelişmiş sekmesine gir orda değişiklik yap.
  • win xp sp2 kullanıyorum
    bios ayarlarımı kontrol ettim her sey yolunda gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaonurmert -- 4 Aralık 2005, 14:11:07 >
  • guc secenekleri su sekilde:
    bilgisayarın güç düğmesine basıldığında;bilgisayarı kapat
    bilgisayarın uyku düğmesine basıldıgında;bilgisayarı askıya al

quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Dostum komutsal hatalar olmuş olaiblir.Denetim masasından gelişmiş'e girip güç seçeneklerinde gelişmiş sekmesine gir orda değişiklik yap.
  • formatta attım yine duzelmedi ya!!!!
  • virüs desem format atmışsın. bios ta da problem yok diyorsun. o zaman nerede problem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bios ayarlarını arkadasların yardımı ile yaptım power menüsünde şu açık mı kapalımı diye yonlendirdiler bende onların dediklerini yaptım.tam anlamıyla oldumu bilmiyorum tam olarak biosta ne yapmam gerektini bilen var mı?
  • Donanımsal bir problem olabilir mi acaba...
    Ben ram sorunu yüzünden aynı olayı yaşadım...
  • merhaba benim sorunum hala devam ediyor. belki bu iki blgi problemimi çözmeye yarar.
    guvenli kipte bilgisayarı açınca bilgisayarı kapatabiliyorum.
    birde benim hdd yi çıkarıp win 98 yuklu bir hdd taktım bilgisayarı yine normal sekilde kapatabiliyorum...
  • bios ayarlarini default veya optimazed yap format al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.