Bildirim
yardım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence hiçbiri üstün zekalılar öğretmenliğine git hem sevabı çok fazla hem de ram da rahatsın -
gncll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda... -- 24 Temmuz 2011; 23:05:12 > -
gncl -
dostum dediğimi düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: urqun
dostum dediğimi düşün
ya benim için deil zaten arkadas soruo bunlardan birini dusunuo oncelikli olarak hangisini yazsam diyo.. -
gncl -
bnce öncelikli olarak okul öncesi yazsın çünkü hemen atandıgını duymuştum sınıf ögretmenliğinide en sona yazsın çünkü annem sınıf ögretmeni gerçekten çocuklarla ugraşması filan çok zor tabi bn yaparım diyorsa kendi tercihi -
quote:
Orijinalden alıntı: _merwe__
bnce öncelikli olarak okul öncesi yazsın çünkü hemen atandıgını duymuştum sınıf ögretmenliğinide en sona yazsın çünkü annem sınıf ögretmeni gerçekten çocuklarla ugraşması filan çok zor tabi bn yaparım diyorsa kendi tercihi
hımm tsk ederim cvbınız için bende okul oncesi yaz diorum zaten en azından kpss puanı cok dusuk meslege girmede zorluk cekmez..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X