Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadslar ben gb almak istiyorum ama kredi kartım olmadıgı icin alamıyorum bir tane sitede söyle bisey gördüm:

SMS KODUNU (GSGB) CEP TELEFONUNUZDAN 7979 A GÖNDERİN.GELEN MESAJI ONAY YAZIP CEVAPLAYIN KODLAR ANINDA CEBİNİZE GELSİN...DİYOR

SİMDİ BEN DİYELİM BÖLE YAPTIM AMA KOD GELİNCE BİZE NE YAPACAZ GB Yİ ,NASIL KARAKTERİME ALCAM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• dolandırıcı olabilirler dikkat et

ve de GB fiyatları çok pahalı geldi bana normalin %100 üne yakın fazla

xigenonda bile 3,5 - 4,0 TL arası normalde yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorsa -- 26 Ocak 2012; 13:52:04 >
  • kardeş sen boşver onları kredi kartına felanda gerek yok

http://www.mtcgame.com/bankamatikten-atm-nasil-para-yatirilir-ucretlendirme/yardim

bak yukarıda verdigimi iyice oku git yatır gene anlamassan canlı destekden iyice ögren
  • leveltrnin mobil ödemesi mevcuttur.Orayı dene ama işlem ücreti çok fazla 5-4lük bir işlem ücreti var.
  • Hangi siteden ve kaç TL'ye alıyorsun ? Dolandırıcı olup olmadıkları sitesine göre değişiyor. Ve de hangi server ?

mtc
    bynogame
    level
    gamesatis

bu siteler gayet güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 26 Ocak 2012; 15:16:01 >
  • gittigidiyor da güvenlidir
  • nek gamede var ama en uygun fiyatlar mtc game de saten onada güvenmeyen olmaz heralde knıghtın start derken üstü mtc game yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

kardeş sen boşver onları kredi kartına felanda gerek yok

http://www.mtcgame.com/bankamatikten-atm-nasil-para-yatirilir-ucretlendirme/yardim

bak yukarıda verdigimi iyice oku git yatır gene anlamassan canlı destekden iyice ögren

hocam cevapladıgın icin tesekkür ederim ben atm den yatırcam ama orda hesap no fln istio nerdn bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

kardeş sen boşver onları kredi kartına felanda gerek yok

hocam cevapladıgın icin tesekkür ederim ben atm den yatırcam ama orda hesap no fln istio nerdn bulabilirim?

http://www.mtcgame.com/banka-hesaplari hangi bankadan yatırcaksan onun tüm bilgilerini al atmye git linkteki gibi yatır

• cevap veren ve yardım etmeye calısan tüm arkadslar cok tesekkür ederim.
  • www.oyuncumarket.com
    www.mtcgame.com
    www.gamesatis.com
    www.kopazar.com
    www.bursagb.com
    www.sanalpazar.com

al incele hepsi güvenilir siteler ben ilk siteden alıyorum

• arkadslar herseyi anladım bir tek sunu

Lütfen Sipariş Vermeden Önce 2.Servere Giriniz ve Maradon HumanGate Önünde Sipariş Verilen Adet Kadar Pazar Kurunuz.Lütfen Teslimat Yerinden Ayrılmayınız.

anlamadım..pazar kurunuz dio ne demek istedigini anlamadım buy pazar desen gb konmuo ?

biri anlatbilirmi :)
  • ya birader gidip pot koycan kaç gb alıyorsan o kadardan adam gelip alcak senden buy falan kurma normal sell tezgahı koy. pm trade herşeyini blockla 3 kağıtçılar üşüşür başına yoksa.
  • tamam :) yardımcı olan herkse ck tesekkür ederim..
  • Gittigidiyordan da alabilirsin yeterince güvenilirliği tescillenmiş bir site ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Gittigidiyordan da alabilirsin yeterince güvenilirliği tescillenmiş bir site ne de olsa.

kredi kartım yok diyor ggde kredi kartsız işlem kaldırıldı diye biliyorum.
  • En güzeli mtc game ben gb ve cash felan almıştım sorun çıkmadı anında işlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Gittigidiyordan da alabilirsin yeterince güvenilirliği tescillenmiş bir site ne de olsa.

ben de söylemiştim ark.lara

ve de daha hızlı yani
  • R E K L A M L A R
  • PoyrazGame Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.