Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir dslr makinadan telefonumun hafıza kartı ile resim cekmiştik telefonumda resimler gözüküyor fakat bilgisayarıma attığımda dosya türünde WMA CD-ROM Derlemesi olarak yazıyor tıkladığımda ıse windows-bozuk dosya dıyerek hata verıyor bu fotoğraflar benım ıcın onemlı atmam gereklı bır yontemı var mı acaba sımdıden tesekkurler

• dostum başka bi bilgisayarda denemeni tavsiye ediyorum , ayrıca resımlere sağ tıklayıp birlikte açtan da goruntu faks goruntuleyıcısını seç bakalım olacak mı ?
  • Baska bi bilgisayarda deneme avantajım olmadı dığerınıde denedım fakat kurtarmadı tesekkur ederım
  • resim dönüştürme proğramları var yada bir çok resim formatını açan playerlar var...
    Format Factory 2.90
    benim anlamadığım şeyse sende resim formatı nasıl olurda wma gözükür bu müzik formatı be kardeşim....sen resim özelliklerine bir daha bak
  • bır program denedım fakaat oda kurtarmadı wma muzık formatı bılıyorum fakat ozellıkler dedığımde o cıkıyor ama normal format nrw uzantılı sanırım az once karsıma cıktı
  • Picasa cok işime yaradı yardımlarınız ıcın tesekkurler konu kapanabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.