Arkadaşlar merhabalar,öncelikle forumda yeniyim ve hepinizi selamlarım.. Bi Laptop almak istiyorum,en fazla(!) FM 2012 veya pes 2012 oyununu oynayacağım. Performansı iyi olan bi bilgisayar almak istiyorum. Sizce bu bilgisayar işimi görür mü? Dediğim gibi en fazla söylediğim oyunları oynacağım.. Şimdiden Teşekkürler.
Notebook Markası : Lenovo Ürün Kodu : 59-319822 İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşlemci Modeli : 2670QM İşlemci Hızı : 2670QM - 2.2 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'e kadar İşlemci Cache : 6 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Intel Ekran Kartı Belleği : 1 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 520M HDMI : Var Sistem Belleği : 4GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD±RW DL Modem : Yok Ethernet : Gigabit Ethernet LAN Wireless : 802.11 g/n WiFi Bluetooth : Var E-Sata : Var Seri Port : Yok Usb Portu : 3 x USB 2.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Var Kart Okuyucu : Var Kamera : 2.0 MP Touchpad : Var Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.3 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Lenovo Servisi Hediye : Mouse