Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • peki okutulan kitaplardan ingilizce olanlar var mı? eğitim tamamen türkçe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:40:17 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:40:52 >
  • okuyan yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:41:28 >
  • yardım edin, çok önemli benim için.
  • Uni degilde sehir hakkinda sorun olursa seve seve cevaplarim. 20 senedir Antalyadayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Uni degilde sehir hakkinda sorun olursa seve seve cevaplarim. 20 senedir Antalyadayim.
    şu üniversite öğrencilerinin internetle, forumlarla pek alakası yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:42:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölümün İngilizce değilse okutultan kalan hazırlık gerçekten çok basit.Oxford yayınları kullanılıyor tanıdıklarımdan hiç kalan yok ders açısından sadece devamsızlıktan kalanlar var buda Antalya'nın bir dez avantajı insan orda okumak istemiyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESendag

Bölümün İngilizce değilse okutultan kalan hazırlık gerçekten çok basit.Oxford yayınları kullanılıyor tanıdıklarımdan hiç kalan yok ders açısından sadece devamsızlıktan kalanlar var buda Antalya'nın bir dez avantajı insan orda okumak istemiyor ;)

matematik, fizik gibi ya da bütün derslerde ingilizce akademik yayınlar mı kullanılıyor?kitaplar ingilizce mi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:43:03 >
  • yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:43:17 >
  • Kusura bakma biraz geç dönebildim.Bildiğim kadarıyla bölümün öğretim dili Türkçe iste dersler ve ders kitaplarının tümü Türkçe olucaktır.Benim okuduğum RTS bölümündede seçmeli hazırlık olayı tercih etmedim direk birinci sınıftan başladım.Derslerim ve kitaplarım hepsi Türkçe.Sadece İngilizce 1 ve 2 derslerini görüceksin onu da muafiyet sınavına girerek aşabilirsin.
  • ya ben bu sene son sınıf ögrencisiyim akdeniz üniversitesini istiyorum cok hemde ama sınavı kazanamazsam 2 yıllık direk geçiş yapabiliyormuyum?
  • bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.