Şimdi Ara

Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- hani her urun test edilip yollaniyordu ? Bu urun ya test edilmemis ya da testleri kendi hdd leri ile test ediyorlar.

2- forumda o iade eden arkadasin nicki nedir ?

3- arayip durumu soyleyin kullanilmis bir hdd yolladiklarini soyleyin. Eger hdd de sorun yoksa ( hd tune ile bak ) kalabilir. Ama icinize sinmediyse degisim talep edin.

4- o hdd baska bir sistemden ciktigi icin yeni sisteme takildigi vaki pc nin acilmamasi kavi ekran vs sorunlar normal. Yine de mavi ekrandan goruntu alip koyarsaniz iyi olur ama format atmak en iyi cozum. Formattan once 1 mavi ekran goruntusu alip buraya koyun bakalim sorun ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Cok sasirdim cidden.

1- hani her urun test edilip yollaniyordu ? Bu urun ya test edilmemis ya da testleri kendi hdd leri ile test ediyorlar.

3- arayip durumu soyleyin kullanilmis bir hdd yolladiklarini soyleyin. Eger hdd de sorun yoksa ( hd tune ile bak ) kalabilir. Ama icinize sinmediyse degisim talep edin.

4- o hdd baska bir sistemden ciktigi icin yeni sisteme takildigi vaki pc nin acilmamasi kavi ekran vs sorunlar normal. Yine de mavi ekrandan goruntu alip koyarsaniz iyi olur ama format atmak en iyi cozum. Formattan once 1 mavi ekran goruntusu alip buraya koyun bakalim sorun ne.

2- altan99

3- Söyledim öyle birşey olcağını zannetmiyorum dedi ordan biriside, zaten geri yollayın yanlışlık olmuştur diyebilirler çok üstünde durmadım belki kullanılabilir durumda olabilir diye. HD tune' yi ilk defa duydum, bir bakayım.

4- Formatta atamıyorum şu an bir hata veriyor başta anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: taytoo

quote:

Cok sasirdim cidden.

2- altan99

3- Söyledim öyle birşey olcağını zannetmiyorum dedi ordan biriside, zaten geri yollayın yanlışlık olmuştur diyebilirler çok üstünde durmadım belki kullanılabilir durumda olabilir diye. HD tune' yi ilk defa duydum, bir bakayım.

4- Formatta atamıyorum şu an bir hata veriyor başta anlamadım

hocam formattan sonra görüşlerini merakla bekliyorum ..mavi ekran sorunu ekran kartı kasa hakkında fln görüşlerini yazarsan memnun olurum

• quote:

Cok sasirdim cidden.

Hocam bu hd tune de nasıl test edicem biraz bilgi verebilirmsin, şöyle bir sonuç aldım direk ama..

Yardım

• quote:

quote:

Cok sasirdim cidden.

Hocam bu hd tune de nasıl test edicem biraz bilgi verebilirmsin, şöyle bir sonuç aldım direk ama..

Yardım

healt kısmından ss koyun.

• quote:

quote:

quote:

Cok sasirdim cidden.

Yardım

healt kısmından ss koyun.

dereceside error scan yaparken 55- 56 olmuştu format atmadan önce, sonrada takıldı alet yeniden başlattım. Şimdi format attım bir şeyi yok gibi bakalım.

Yardım

• Sorun gozukmuyor ama o sari isaret olanlari nette arat bir.

Ayrica diger monster sahiplerinin hdd si ile de karsilastirabilirsin.

• @taytoo mavi ekran sorunu gözükmüyor dimi biraz hevesini aldıktan sonra görüşlerni bekliyorum ona göre alıp kaçma yok öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

@taytoo mavi ekran sorunu gözükmüyor dimi biraz hevesini aldıktan sonra görüşlerni bekliyorum ona göre alıp kaçma yok öyle

gözükmüyor ama şu an bir oyun yüklemedim yada nete girmekten, driver yüklemekten başka bir şey yapmadım pek.
    Yarın akşam tatile gidicem internetim yok kaçtın deme sonra

Bu arada duble driver diye bir program yükledim parçaların %50 sinin driverları yok gözüküyor onları nasıl elde edicez yada önemlimi bilemedim

Bazıları:

Yardım

• tamam canın sağolsun laptop hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :) 7970 için sen mi aramıştın yoksa monster kendisimi arayıp böyle bi teklif sundu ?
  • quote:

Bu arada hdd toplam kullanım saati 133. Hd tune healt kısmında power sekmesinde yazan kısım saati veriyor. Yani senden önceki kullanan kişinin kaç saat kullandığını çıkarabilirsin.
  • @phradrel41
    Teşekkürler. Ben aradım 2 karttan başka seçenek sunmadılar 670 le 7970

@metallurgy
    O da iyimiş :J

Bu arada bu gösterdiğim driverlar yüklümü, yüklemek gerekirmi yada nasıl yüklerim?
  • @taytoo

O tarz programlar para tuzağından başka bir şey değil. Kesinlikle itibar etmeyin. Bilerek öyle gösteriyor ki millet wow iyiymiş deyip full sürümünü alsın. Windows 7 update'e güvenin. Ne gerekiyorsa o kurar zaten. Zaten cd'den çıkan driverları da kurduktan sonra sorun yok.
  • quote:

@taytoo

O tarz programlar para tuzağından başka bir şey değil. Kesinlikle itibar etmeyin. Bilerek öyle gösteriyor ki millet wow iyiymiş deyip full sürümünü alsın. Windows 7 update'e güvenin. Ne gerekiyorsa o kurar zaten. Zaten cd'den çıkan driverları da kurduktan sonra sorun yok.

Gerçi programın hiç bir yerinde tam sürümünü alın diye bir satın alma seçeneği yok. Cd'den de Nvidia driverı da çıktı (yani benle alakasız), o yüzden eksik olabilir belki dedim.
    Neyse sıkıntı yok ozaman, yarın bir kaç oyun denerim artık modern warfare 3 falan.

• taytoo ekran nasıl peki parlakmı ? .. mat ekran kampanyası vardı 7970 ile onuda söylesem fazlamı olmuş olurum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

taytoo ekran nasıl peki parlakmı ? .. mat ekran kampanyası vardı 7970 ile onuda söylesem fazlamı olmuş olurum acaba

O kampanya benim aldığımda yoktu, birde mat olunca ne fark ediyor onuda bilmiyorum açıkcası
    Ekranda bildiğin ekran işte, parlak olması gerektiği kadar parlak. Bana bilmediğim sorular sormayın önceki 2 laptobumla aynı parlaklıkta :J
    Zate jelatinini falan çıkarmadım daha bir durum olursa geri postalarım diye.

• Yalniz parklak ekranda renkler daha canlidir. Gunese laptopun sirtini cevirip kullanin parlak ekran sorun yaratmaz :d

• P150EM 15.6"
    Intel® Core™ i7-3720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    750GB Momentus® XT 6GB/sn 7200RPM 32MB ST750LX003
    2GB GDDR5 AMD® Mobility Radeon HD7970M 256-Bit DX11

Formattan sonra sıkıntı çıkmadı mavi ekran falan, en fazla 74 dereceyi gördüm Modern Warfare 3'te
  • quote:

P150EM 15.6"
    Intel® Core™ i7-3720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    750GB Momentus® XT 6GB/sn 7200RPM 32MB ST750LX003
    2GB GDDR5 AMD® Mobility Radeon HD7970M 256-Bit DX11

Formattan sonra sıkıntı çıkmadı mavi ekran falan, en fazla 74 dereceyi gördüm Modern Warfare 3'te

Format öncesi hangi durumlarda mavi ekran alıyordunuz?

Şuan kurduğunuz işletim sistemi win7 ultimate mi? Orjinal mi, yoksa 30 gün etkinleştirme ile mi kullanıyorsunuz? Biraz bilgi verirseniz çözüme kavuşmuş olur. Ayrıca henüz yeni format attıysanız biraz kastırın pc yi. İşlemciyi %100 kullanacak bir şeyler yapın bakalım mavi ekran olacak mı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.